30 / 04 / 2024

Mardan Palace satılıyor

Mardan Palace satılıyor

Mardan Palace Genel Müdürü Çetin Pehlivan, satın alma, ortaklık ve kiralama tekliflerini otel açıldığından bu yana aldıklarını belirterek, "Antalya'ya değer katacak dünyaca ünlü uluslararası zincir markalardan da teklifler var" dedi.

Mardan Palace satılıyor!

Rus oligark İsmailov'un 1.5 milyar dolara yaptığı Mardan Palace satılıyor. Oteli, ABD'li fonların desteklediği SBK Holding istiyor. Otel, 325 milyonTL başlangıç bedeliyle satışa çıkacak

Mardan Spor Kompleksi 178.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Aksu'da yer alan Mardan Spor Kompleksi 178 milyon 854 bin TL'ye icradan satılıyor. Peki Mardan Spor Kompleksi nerede? Mardan Spor Kompleksi'nde neler var? İşte tüm ayrıntılar...

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Bank Asya'nın villası 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin liraya satılıyor. 

Poyrazköy'de devlet arazileri işgal edilip satılıyor!

İstanbul Poyrazköy'de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayağında yer alan Devlet arazileri yabancılar tarafından yıllardır kullanılıyormuş gibi gösterilip satılıyor. 

Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor!

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Emirgan Şerifler Yalısı'nın arsası satılıyor!

Boğaziçi’nin Avrupa Yakası’nda ayakta kalan en eski eser olma niteliğindeki Emirgab Şerifler Yalısı’nın 3 bin 250 metrekare alanlı harem kısmının arsası İzale-i Şuyu ile satılıyor.

Elvis Presley'in balayı evi 6 milyon dolara satılıyor!

Rock'ın Kralı lakaplı ABD'li şarkıcı Elvis Presley ve Priscilla Presley'in 1967'de balayını geçirdiği ev 6 milyon dolara satılıyor.

Sinpaş Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor!

Sinpaş'ın , İstanbul Anadolu yakasındaki 19. projesi olan Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor.

EGO'nun Mamak'taki 3 arsası 214.8 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından Mamak'ta 3 arsa satılıyor..

Hatay Sunpet Narinler Akaryakıt İstasyonu icradan satılıyor!

Hatay İli Antakya İlçesi Narlıca Mahallesi'nde yer alan Sunpet Narinler Akaryakıt İstasyonu 4 milyon 250 bin 224 TL bedel ile icradan satılıyor.

Mardan Palace satılıyor Haberi

Mardan Palace satılıyor

Mardan Palace Genel Müdürü Çetin Pehlivan, satın alma, ortaklık ve kiralama tekliflerini otel açıldığından bu yana aldıklarını belirterek, "Antalya'ya değer katacak dünyaca ünlü uluslararası zincir markalardan da teklifler var" dedi.  Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov tarafından Antalya'da 1.4 milyar dolara yaptırılan otel , 2009'daki açılışı sonrasında da borç ve haciz ile gündeme gelmişti. Çetin Pehlivan, "Şu an şirketimiz gelen her teklifle görüşme halinde, değerlendiriliyor. Markayı geliştirecek model hangisiyse sayın İsmailov ona göre karar verecek" şeklinde...