15 / 05 / 2024

Mardin Çimento şirket yetkilileri

Mardin Çimento şirket yetkilileri

Mardin Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mardin Çimento şirket yetkililerini yayınladı.İşte Mardin Çimento şirket yetkilileri...

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Sabancı Holding'ten yurt dışı çimento yatırımları için 87 milyon Euro sermayeli yeni şirket!

Hacı Ömer Sabancı Holding, Hollanda'da yerleşik 87 milyon euro sermayeli yeni bir şirket kurulmasına karar verildiğini açıkladı. 

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Çimsa, 'Turquality Marka Destek Programı'na alınan ilk şirket oldu!

Türkiye ve dünya çimento sektörünün yenilikçi şirketi Çimsa, çimento sektöründe Turquality Marka Destek Programı'na alınan ilk şirket oldu.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

İsmail Tarman yeni şirket kurdu!

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman yeni şirket kurdu. Tarman Çimento Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Afyon Çimento hisseleri, arsa satış beklentisiyle yükselişte!

Afyon Çimento hisseleri arsa satış beklentisi ile yükselişte. Şirket hisseleri 6.55 TL'den 9.16 TL'ye kadar hızla yükseldi. Bu seviyeden cuma günü 6.90 TL'ye kadar geri çekilen hisse de bugün yine ataklar görülüyor.

Ünye Çimento'da gelir yüzde 11 arttı!

Ünye Çimento'nun satış gelirleri 2015 ve 2016 üç aylık dönemlerinde yüzde 11 arttı. Şirket Mart 2016 itibarıyla 2015 yılı eş dönemine göre yüzde 122 daha fazla ihracat gerçekleştirdi.

Mardin Çimento 2015 yılı finansal tablolarını açıkladı!

Mardin Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş., denetimden geçmiş 31 Aralık 2015 tarihli konsolide finansal durum tablosu ile diğer finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Mardin Çimento 2015 yılı faaliyet raporu!

Mardin Çimento Sanayii ve Ticaret AŞ., 1 Ocak 2015-31 Aralık 2015 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen yıllık faaliyet raporu...

Cengiz Holding Mardin'de fabrika kuracak!

Cengiz Holding, inşaat, madencilik, enerji ve turizm sektörlerinin ardından gübre işine de giriyor. Şirket, Mardin'in Mazıdağı mevkiinde yer alan fosfat madenlerinin olduğu bölgede entegre bir gübre fabrikası kurmak için proje geliştiriyor.

Caner Şen, Mardin Çimento'dan Bolu Çimento'ya geçti!

Mardin Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş.'de Teknik Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Caner Şen, aynı görevle Bolu Çimento Sanayii AŞ.'ye geçti.

Mardin Çimento şirket yetkilileri Haberi

Mardin Çimento şirket yetkilileri

Mardin Çimento şirket yetkililerini açıkladı.


Adı Soyadı Görevi

Ayhan ULUPINAR Genel Müdür

Enes Ensari VARDAR Muhasebe...