01 / 05 / 2024

İsmail Tarman yeni şirket kurdu!

İsmail Tarman yeni şirket kurdu!

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman yeni şirket kurdu. Tarman Çimento Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 



Tarman Çimento Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 80 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Tarman tarafından kuruldu. 

2018 yılında Atakule GYO'nun yönetim kurulu tarafından Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen İsmail Tarman, aynı zamanda İpekiş Tekstil Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, Tarman Tekstil Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Tarman Dış Ticaret, Tarman Gayrimenkul İnşaat Turizm Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Bursa Çimento Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi.

Son 15 yılda Türkiye’de vergi rekortmenleri sıralamasında ilk 50 arasında yer alan Tarman, birkaç defa ilk 10’da, iki defa 5. ve 6. sıralarda yer aldı. 

Tarman Çimento Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Turizm Sektörü ile ilgili olarak; Yurt İçerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek için gerekli otel, motel, tatil köyü gibi tüm turizm tesislerini inşa etmek ettirmek.


Geri Dön