06 / 05 / 2024

Mardin Hacı İsmail Kaya Cami

Mardin Hacı İsmail Kaya Cami

Davutoğlu, Yeşilli ilçesinde bir hayırsever tarafından yapımı tamamlanan Hacı İsmail Kaya Cami'sinin açılışını yaptı. İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun'un duasının ardından kurdeleyi kesen Davutoğlu, cami hakkında bilgi aldıktan sonra namaz kıldı.

İsmail Hacıoğlu da köyden ev aldı!

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu bu yıl yer aldığı projelerden kazandığı kazancı gayrimenkule yatırdı. Oyuncu, Marmaris’te bir köyden 180 bin TL’ye ev satın aldı.

Mardin'e yatırım yapmak görevimizdir!

Ticari hayatı nedeniyle İstanbul’a taşınan ünlü iş adamı İsmail Kaya yatırım hedeflerini anlattı. Kaya, ''Mardin'e yatırım yapma bir Milli görevdir'' dedi.

Canik'te eski binalar yenileniyor!

Toptepe Mahallesi'nde 250 boyasız binayı baştan aşağı yenileyerek uygulayan Canik Belediyesi, şimdi de Hacı İsmail, Yavuzselim, Kuzey Yıldız ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinde eski, sıvasız ve boyasız yorgun binalar yeniliyor.

Mardin Hacı Osman Altunkaya Cami hizmete açıldı!

Mardin Hacı Osman Altunkaya Camisi’nin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, caminin külliyesiyle birlikte bölgede bir örnek teşkil edeceğini belirterek, esere katkılarından dolayı Altunkaya ailesini tebrik etti.

Mardin Hacı Osman Altunkaya Camisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mardin Midyat'ta hayırsever Aitunkaya Ailesi tarafından yaptırılan Hacı Osman Altunkaya Camisi'nin açılış törenine katıldı. Mahsum Altunkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşine cami açılışını onurlandırdıkları söyledi.

Mardin Hacı İsmail Kaya Cami açıldı!

Davutoğlu, Yeşilli ilçesinde bir hayırsever tarafından yapımı tamamlanan Hacı İsmail Kaya Cami'sinin açılışını yaptı. İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun'un duasının ardından kurdeleyi kesen Davutoğlu, cami hakkında bilgi aldıktan sonra namaz kıldı.

Vildan Atasever-İsmail Hacıoğlu çifti Datça'dan ev tuttu!

2010 yılında nikah masasına oturan İsmail Hacıoğlu-Vildan Atasever çifti, yüreklerinin sesini dinleyip kendilerine stres ve trafikten uzak bir hayat kurdu. İkili, rol aldıkları dizi biter bitmez Datça'ya yerleşti.

Vildan Atasever İsmail Hacıoğlu çifti Datça'da taş eve taşındı!

2010 yılında nikah masasına oturan İsmail Hacıoğlu-Vildan Atasever çifti, yüreklerinin sesini dinleyip kendilerine stres ve trafikten uzak bir hayat kurdu. İkili, rol aldıkları dizi biter bitmez Datça'ya yerleşti...

Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu Datça'dan taş ev kiraladı!

Akşam'ın haberine göre 2010 yılında nikâh masasına oturan Vildan Atasever-İsmail Hacıoğlu, İstanbul'u terk edip Datça'ya yerleşti. ‘Osmanlı Tokadı dizisinin final yapmasının ardından, 60 m2'lik taş evde yaşamaya başladı.

Çankaya Hacı İsmail Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Çankaya İlçesi, Hacı İsmail Mahallesi, 29229 ada 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıktı. İmar planları 4 Haziran'da askıdan inecek...

Martin Carver ilk yatırımını Mardin'de Movapar Outlet'e yapacak!

Martin Carver, Mardin'de 36 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek olan Movapar outlete yatırım yaptı

Hacısalihoğlu İnşaat'tan Yalıpark projesinde 600 bin dolara! 15 Mayıs'ta teslim!

Hacısalihoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yalıpark Konut Projesi'nde konutların anahtar teslimleri 15 Mayıs tarihinde başlayacak

Mardin üçüncü 5 yıldızlı oteline kavuşuyor!

Tarihi ve kültürel varlıklarıyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Mardin'de turizm yatırımları hız kazanmaya başladı. şžehirde 5 yıldızlı yeni bir otel daha yapılacak...

Mardin Hacı İsmail Kaya Cami Haberi

Mardin Hacı İsmail Kaya Cami

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mardin'in Yeşilli ilçesinde Hacı İsmail Kaya Cami'sini ibadete açtı. 


Davutoğlu, Mardin'de konakladığı Erdoba Oteli'nde "dünyanın en uzun boylu insanı" olarak bilinen ve Mardinli Sultan Kösen ile görüştü.


Otelden sivil plakalı araçla Yeşilli ilçesine geçen Başbakan Davutoğlu, bir hayırsever tarafından yaptırılan Hacı İsmail Kaya Cami'sinin açılışını gerçekleştirdi.


İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun'un duasının ardından kurdeleyi kesen Davutoğlu, cami hakkında bilgi aldıktan sonra namaz kıldı.


Davutoğlu, daha sonra Siirt'e gitmek üzere, Mardin Havalimanı'na hareket...