04 / 05 / 2024

mardin kalesi ihale

mardin kalesi ihale

Yaklaşık 20 milyon liraya mal olacak Mardin Kalesi restorasyonunun 1 yıl sonra tamamlanması planlanıyor. Mardin Valiliği, kalenin restorasyonu için Mart ayında ihaleye çıkacak...

TOKİ Mardin projesiyle 148 yeni konut geliyor! İhale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesiyle Savur ilçesine 148 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Mardin 2023 projesi ihale tarihi...

TOKİ Mardin 420 konut ihalesi bugün!

Mardin İli, Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mardin Artuklu 420 konut ihalesi yarın!

Mardin İli, Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Mardin'e 420 yeni konut!

Mardin İli, Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 24 Aralık tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mardin Kalesi'ndeki çalışmalar devam edecek!

Mardin'de "Kartal Yuvası" olarak da bilinen tarihi kalenin turizme kazandırılması amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 6 sene önce başlatılan çalışmalar sürüyor.

Mardin Kalesi'ndeki 700 yıllık cami ibadete açılacak!

Turizme kazandırılacak Mardin Kalesi'ndeki yaklaşık 700 yıllık cami ibadete açılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile Mardin Müzesi Müdürlüğü tarafından, 6 yıl önce başlatılan çalışmalar devam ediyor...

Mardin Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Mardin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı inşaat işini ihale edecek. İşin ihale bedeli 13 milyon 131 bin TL olarak belirlendi.

Mardin'de 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi, Altıntoprak Mahallesi'nde yer alan arsa 4 milyon 89 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ilk ihale tarihi 4 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Mardin Kalesi 55 yıl sonra açılacak!

Yaklaşık 3 bin yıllık geçmişi olan ve 1963 yılında tepesine konulan NATO radarı nedeniyle halka kapatılan Mardin Kalesi halka açılacak..

Mardin'de 15.9 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Mardin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Artuklu ilçesindeki 6 gayrimenkul ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Mardin 2. OSB'de altyapı inşaat ihalesi 16 Mart'ta!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesine ait altyapı yapım işini ihale edecek.İhalesi 16 Mart tarihinde gerçekleşecek.

Mardin 2. OSB'de 14.6 milyon TL'ye altyapı inşaatı yaptırılacak!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mardin 2. OSB'ye ait altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 14 milyon 642 bin TL olarak belirlendi.

Mardin Kalesi turizme açılıyor!

1980 yılından beri askeriye alanı olarak kullanılan 3 bin yıllık Mardin Kalesi, nihayet halka açılıyor. Soğuk savaş döneminde uzun yıllar NATO birliklerinin konuşlandığı ve sonra da Hava Radar Mevzi Komutanlığı hizmetine verilen 3 bin yıllık Mardin Kalesi, halka açılıyor.

mardin kalesi ihale Haberi

mardin kalesi ihale

Mardin'in tarihi Kartal Kalesi'nin turizme kazandırılması için hazırlanan projeler Diyarbakır Anıtlar Yüksek Kurulu'nda onaylandı. Mardin Valiliği, kalenin restorasyonu için Mart ayında ihaleye çıkacak. Yaklaşık 2 milyon liraya mal olacak çalışmalar kapsamında, kalenin kaya islahı, restorasyon ve ışıklandırma yağılacak. Kale 2014 yılında bitirilip, hizmete...