18 / 05 / 2024

mardin osb inceleme

mardin osb inceleme

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Mardin temasları çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek, sanayicilerin sorunlarını dinledi.

Tatvan'a yeni OSB geliyor!

Tatvan Belediyesi ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, kurulması planlanan OSB için Diyarbakır OSB'yi inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, OSB ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

Mardin OSB koronavirüs salgınında da yatırımcıların gözdesi!

Teşvik uygulaması sayesinde girişimcilerin büyük ilgi gösterdiği ve doluluk oranının yüzde 100 oranına ulaştığı Mardin OSB'nin alanı genişletildi, 6 firmaya fabrika kurmaları için de yer tahsisi yapıldı.

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Tekirdağ OSB tesisinde inceleme yapıldı!

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ’da yapım çalışmaları devam eden Türkiye’nin en büyük OSB arıtma tesisinde incelemeler yaptı. 

Mardin'e ikinci OSB geliyor!

Mardin'de 10 bin kişinin istihdamına imkan sağlayacak olan 2. OSB'nin alt yapı çalışmalarına başlandı.

Mardin İkinci OSB altyapı ihalesi yapıldı!

Mardin II. Organize Sanayi Bölgesinin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, gömme depo ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil Altyapı Yapım İşi İhalesi gerçekleşti.

Mardin 2. OSB'de altyapı inşaat ihalesi 16 Mart'ta!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesine ait altyapı yapım işini ihale edecek.İhalesi 16 Mart tarihinde gerçekleşecek.

Mardin 2. OSB'de 14.6 milyon TL'ye altyapı inşaatı yaptırılacak!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mardin 2. OSB'ye ait altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 14 milyon 642 bin TL olarak belirlendi.

Mardin 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mersin 2. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 13 milyon 589 bin 200 TL olarak belirlendi.

Cevdet Yılmaz Mardin OSB'de incelemede bulundu!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Mardin temasları çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek, sanayicilerin sorunlarını dinledi.

OSB'lerdeki 11 bin parsele inceleme!

OSB'lerde yaşanan keşmekeşliğe müdahale! Yatırım için tahsis edilen arazide, fabrika zamanında kurulmazsa arsa geri alınacak. Türkiye'deki 283 OSB'de 11 bin parselin bu durumda olduğu açıklandı.

Mardin'de satışa çıkan Mor Yuhanna Kilisesi'nde inceleme başlatıldı!

Mardin'de satılığa çıkartılan bin 500 yıllık Mor Yuhanna Kilisesi'nde inceleme başlatıldı. Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürlüğü Koruma Kurulu'ndan bir heyet Mardin'e gelerek kilisede incelemelerde bulundu.

mardin osb inceleme Haberi

mardin osb inceleme

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Mardin temasları çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek, sanayicilerin sorunlarını dinledi. Toplantıya Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak ve AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu  katıldı.


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Mardin temasları çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek, sanayicilerin sorunlarını dinledi. Mardin Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Abdulnasır Duyan (sol), sanayi bölgesinin faaliyetlerini anlatarak, sanayicilerin sorunlarını ve taleplerini dile...