03 / 05 / 2024

mardin son elektrik kesintisi

mardin son elektrik kesintisi

Mardin'deki elektrik krizi ile ilgili konuşan Enerji Bakanı Taner Yıldız, Başbakan ile detaylı görüştüklerini belirterek çiftçi kardeşlerimizin bir ödeme planı ile kendilerine gelmesi gerektiğini söyledi.

Mardin'deki elektrik protestoları sona erdi!

Çiftçiler tarafından Derik’te başlatılıp daha sonra Kızıltepe ilçesine sıçrayan, zaman zaman karayollarının trafiğe kapatıldığı, göstericiler ile polislerin karşı karşı geldiği 3 gün süren eylemler, elektriklerin verilmesiyle sona erdi

Mardin'de elektrik kesintisi protestosu yapıldı!

Elektrik kesintileri nedeniyle sulayamadıkları için tarladaki ürünlerinin kuruduğunu öne süren bir grup çiftçi, Mardin-Şanlıurfa karayolunun Üçyol mevkisinde toplandı. Barikat kurup, ateş yakan grup, daha sonra karayolunu trafiğe kapattı.

Mardin'de elektrik kesintisi protestosu!

Sık sık yaşanan kesintiler nedeniyle düzenli sulama yapamadıkları için ürünlerinin kuruduğunu öne süren bir grup traktörleriyle Artuklu 'ya bağlı Akıncı Mahalles i'nde bir araya geldi.

Son Dakika! İstanbul Avrupa Yakası'nda 13 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak

BEDAŞ'tan son dakika açıklaması, İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İstanbul'un güncel elektrik kesintileri hakkında bilgi veren BEDAŞ bugün, Bağcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Sarıyer ve 13 ilçede kesinti yapılacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ Mardin 2023 projesinde son dakika! 148 yeni konut için beklenen tarih geldi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin 2023 projesinde son dakika... 148 yeni konut için beklenen tarih geldi...

TOKİ Mardin projesinde son dakika müjdesi! Midyat'a tam 354 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesinde son dakika müjdesi geldi. Midyat'a tam 354 konutluk yeni proje geliyor...

Elektrik faturaları için son dakika müjdesi! Başvuran 200 liralık destek alacak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturalarıyla ilgili olarak beklenen destek müjdesi geldi. İşte konuyla ilgili tüm merak edilen detaylar...

Dikkat! İndirimli elektrik için son fırsat!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nca yayımlanan son kaynak tedarik tarifesi hakkındaki tebliğlere göre tarımsal sulama, sanayi, ticarethane abone gruplarında 1 Ocak 2021’den itibaren indirimli elektrik alabilmek mümkün.

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesindeki 163 adet konut için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru ne zaman?

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ'nin Mardin merkez Nur Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 163 konut için başvurular başlayacak. Peki, TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Mardin Merkez Nur Konutları son başvuru tarihi!

TOKİ Mardin Merkez Nur Konutları son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirtiliyor. Minimum 7 bin TL peşinat alınan projede daire satış fiyatları 85 bin 46 TL'den başlıyor.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi başvuru işlemleri bugün son!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi başvuru işlemleri bugün son. 283 TL taksitle veya 7 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede toplam 241 adet daire açık satışa sunuluyor.

Mardin TOKİ Nur Mahallesi son başvuru tarihi!

Mardin TOKİ Nur Mahallesi son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Daire fiyatları 132 bin 367 TL'den başlangıç gösteren projede 106 adet konut açık satışa sunuluyor.

İstanbul elektrik kesintisi 8 Aralık 2015 son durum!

8 Aralık 2015 tarihinde " Planlı Elektrik Kesintisi Programı " kapsamında İstanbul'da yer alan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. İşte İstanbul elektrik kesintisi 8 Aralık 2015 son durum...

İstanbul elektrik kesintisi 25 Kasım 2015 son durum!

25 Kasım 2015 tarihinde " Planlı Elektrik Kesintisi Programı " kapsamında İstanbul'da yer alan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. İşte İstanbul elektrik kesintisi 25 Kasım 2015 son durum...

mardin son elektrik kesintisi Haberi

mardin son elektrik kesintisi



Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız elektrik kesintileri ile ilgili ödeme taahhüdünde bulunanların elektriğinin açılacağını söyledi.


Mardin'deki elektrik krizi ile ilgili konuşan Enerji Bakanı Taner Yıldız, Başbakan ile detaylı görüştüklerini belirterek çiftçi kardeşlerimizin bir ödeme planı ile kendilerine gelmesi gerektiğini söyledi.

Çiftçilerin enerji şirketlerine bir ödeme takvimi çıkartmaları halinde bu tekliflerinin değerlendirileceğini söyleyen Yıldız, aksi takdirde borcunu ödeyen vatandaşa haksızlık yapılmış olacağını belirtti.

Parasını ödemeyi tahhüt eden çiftçilerin elektriğinin açılacağını söyleyen Yıldız, bu tarz taahhütte bulunan bir kısım vatandaşın elektriğinin de açıldığını söyledi.

Ben hiçbir şekilde elektrik parası ödemek istemiyorum demenin katiyen doğru olmayacağını da belirten Yıldız, bizlere tarımsal destekten ödenmesine yönelik tek satırlık bir yazı ile gelinmesinin yeterli olacağını...