04 / 05 / 2024

mardin toki merkez Nur Mahallesi fiyat

mardin toki merkez Nur Mahallesi fiyat

Konut fiyatlarının 146 bin 425 liradan başladığı projede ödeme planına göre 108 aydan 216 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki Mardin TOKİ Merkez Nur Mahallesi satışları ne zaman?

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

Mardin Merkez Çarşı Camii tekrar inşa edilmek üzere yıkıldı!

Mardin Derik'te yeni cami inşa edileceği için Merkez Çarşı Camisi yıkıldı. Yıkım sırasında bulunan küpler, 'hazine bulundu' söylentisine sebep oldu. Çok sayıda vatandaş enkaza akın etti...

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Mardin TOKİ 2019 başvuru tarihleri!

Mardin TOKİ 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 6 adet konut bulunuyor.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı

TOKİ Mardin'de 5 konutu kurasız satışa çıkarıyor!

TOKİ tarafından Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde alt gelir grubuna özel 5 adet konut kurasız satışa çıkıyor. Projede başvurular 27 Ağustos'ta başlıyor...

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan 82 adet konut için son başvurular 29 Haziran 2018 tarihinde kabul edilecek.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Alt Gelir Grubu'nda yer alan 186 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları 26 Eylül'de başlıyor!

Mardin Merkez Nur Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi'ndeki konutlar için başvurular 26 Eylül 2017 - 29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ, Merkez Bankası Hizmet Binası ihalesini 28 Şubat'ta gerçekleştirecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Finans Merkezi içinde yer alan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binası için ihale tarihi belirlendi.

mardin toki merkez Nur Mahallesi fiyat Haberi

mardin toki merkez Nur Mahallesi fiyat

Ev seçeneklerinin 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede daire fiyatları 146 bin 425 ile 169 bin 480 TL arasında değişiyor.


TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Evleri başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve temerküz şube Mardin Şubesi olacak.


Ödeme koşullarına göre yüzde 10 peşinde 108 ay vade, yüzde 15 peşinatta kalanı 120 ay vade veya yüzde 25 peşin ödemelerde kalan tutarı 144 ay veya 216 aya kadar vadelendiriliyor. 


Mardin TOKİ Merkez Nur Mahallesi satışları ne zaman?

Aylık taksitlerin 631 liradan başladığı projede başvuru dönemi 16 Mayıs ile 30 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek. Projenin kura çekiliş tarihi henüz açıklanmadı.


Satış duyurusu için