30 / 04 / 2024

Mardin turizminde son durum

Mardin turizminde son durum

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yerli ve yabancı turistlerin gözde turizm mekanı haline gelen Mardin'de, terör örgütünün eylemleri otellerin kapasitesini düşürmesine neden oldu.

TOKİ Mardin 2023 projesinde son dakika! 148 yeni konut için beklenen tarih geldi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin 2023 projesinde son dakika... 148 yeni konut için beklenen tarih geldi...

Türkiye turizm devi o ülkeyi geçti!

Dünya turizminde son yıllarda ilk 5 içinde yer alan Türkiye, bu yıl ilk kez ilk 3’e girmeyi de başardı. İşte detaylar…

TOKİ Mardin projesinde son dakika müjdesi! Midyat'a tam 354 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesinde son dakika müjdesi geldi. Midyat'a tam 354 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Mardin Nusaybin ticaret merkezi ihalesi bugün!

Konut dışındaki yatırımlarına da son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Nusaybin 52 dükkanlı ticaret merkezi inşaatının ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Mardin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çalışmalarına devam eden Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeşili ilçesini ziyaret etti.

Türkiye’de konut satışları en çok Mardin'de arttı!

FuzulEv’in “Gayrimenkulün 10 Yılı” araştırması, Türkiye’de son 10 yılda konut satışlarını en çok artıran şehirleri ortaya çıkardı. Verilere göre, Türkiye’de konut satışları yüzde 2.919 ile en çok Mardin’de artış gösterdi.

Mardin'de 8 bin 781 konut projesini hayata geçirdik!

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda düzenlenen Mardin mitingine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Son 17 yılda Mardin'e 28 katrilyon yatırım yaptık'' dedi.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan 82 adet konut için son başvurular 29 Haziran 2018 tarihinde kabul edilecek.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi'nde hayata geçirdiği 186 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Arnavutköy Belediyesi'nden Mardin’e iki yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Arnavutköy Belediyesi, Mardin’deki kardeş belediyeleri Derik ve Dargeçit’e iki ayrı kültür merkezi yapıyor.

Mardin'e inşa edilen depolama istasyonunda son durum!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen projelerde sona gelindi. Mardin'in Derik İlçesi'nde yapımına başlanan depolama istasyonunun inşaatı incelendi.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesindeki 163 adet konut için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru ne zaman?

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ'nin Mardin merkez Nur Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 163 konut için başvurular başlayacak. Peki, TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru günü ne zaman?

Mardin turizminde son durum Haberi

Mardin turizminde son durum

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yerli ve yabancı turistlerin gözde turizm mekanı haline gelen Mardin'de, terör örgütünün eylemleri otellerin kapasitesini düşürmesine neden oldu. Tur ve rezervasyonların birbiri ardına iptal edildiği, turizm yatırımlarının durma noktasına geldiği Mardin'de, kenti ziyaret eden turist sayısının da yarıya düşmesi sonucu oteller küçülmeye gitti. Kentteki 20'yi aşkın otelde 3 ayda yaklaşık 450 personel işten çıkarıldı. Mardin Turizm ve Otelciler Derneği Başkanı Özgür Azad Güngör, yapım aşamasındaki otel inşaatlarının durduğunu, birçok otelin de kapanma noktasına geldiğini dile...