28 / 04 / 2024

Mardin Yenişehir parkı projeler

Mardin Yenişehir parkı projeler

Mardin'de Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yanında bulunan Yenişehir Çocuk Parkındaki ağaçların kesilerek inşaat yapılacağını haber alan mahalle sakinleri parkta kısa süreli eylem yaptı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konut yapılması için imar planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konutların yapılması, Çavuşlu’daki eski taşocağının ise millet bahçesine dönüştürülmesi amacıyla yeni imar planı hazırladı.

Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi!

Dükkan ve ofislerden meydana gelen Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Kayaşehir'de Yeni Şehir Parkı'nın içerisinde yapılacak. Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Mersin Yenişehir'deki park sayısı 2 kat arttı!

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç yaptığı açıklamada; “2004 yılında göreve başladığımda, 259.473 m2 lik 83 adet yeşil alan ve park bulunuyordu. Şu anda ise 476.747 m2 alandan oluşan 224 adet park ve yeşil alanımız var" dedi

Mersin Yenişehir'de park inşaatları devam ediyor!

Yenişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk bölgesindeki parkların bakım ve yeşillendirme çalışmalarının yanı sıra, yeni park yapımı ve kaldırımları ağaçlandırma çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Proje bilgileri!

Atmaca Grup ve MFA İnşaat Bahçeşehir Gölet alanın genişletileceği alanda Bahçeşehir Park adıyla yeni projesine hazırlanıyor.Atmaca Grup Bahçeşehir Park Proje bilgileri kapsamında 130 adet daire ve 130 adet ticari birimden oluşacak.

Yenişehir'de yeşil alan çalışması yapıldı!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi Sultan Ahmet Camii yanındaki atıl vaziyetteki yer düzenlenerek yeşil alana dönüştürüldü.

Mardin Yenişehir parkındaki inşaat durduruldu!

Mardin'de Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yanında bulunan Yenişehir Çocuk Parkındaki ağaçların kesilerek inşaat yapılacağını haber alan mahalle sakinleri parkta kısa süreli eylem yaptı.

Esenler'de İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı projesi hayata geçiyor!

Esenler Belediyesi, "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi"yle kente yeni bir çehre kazandıracak. Proje kapsamında 2,5 milyon metrekarelik alanda park yapılacak.

Türkiye'nin en büyük şehir parkına tasarım yarışması!

Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesinin ayrıntılarına SABAH ulaştı. 90 bin konutluk yeni şehrin ve 2.5 milyon metrekarelik şehir parkının kentsel tasarım projesi için uluslararası yarışma düzenlenecek.

İzmir Mavişehir Park Yaşam ofisleri kazandırıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ile iş dünyasını yeni bir çağa taşıyacak olan İzmir Mavişehir Park Yaşam Ofis Projesi, iş hayatında tam anlamıyla konfor ve prestij sunuyor.

Başakşehir Yeni Merkez Park Mavera!

Başakşehir Yeni Merkez Park Mavera projesinde yer alan dairelerin alanları 136 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. Projedeki kredisi onaylanmamış 35 daire yarın satışa çıkıyor.

Başakşehir Park Mavera satış ofisi!

Başakşehir Park Mavera satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası 444 71 61 olarak belirlendi. Başakşehir Yeni Merkez projesinin içerisinde yer alan Park Mavera'da teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması planlanıyor...

Mardin Yenişehir parkı projeler Haberi

Mardin Yenişehir parkı projeler

Mahalle sakinleri adına açıklama yapan Hayriye Küçükslan “çocuklarımızın çocukluğunu yaşadığı, sulayıp büyüttüğümüz bu ağaçları kestirmeyeceğiz, parkın inşaat alanı dönüşmesine müsaade etmeyeceğiz” dedi. Yenişehir Çocuk Parkında erkekli kadınlı toplanan bir grup mahalleli, Çocuk Parkındaki Ağaçların kesilerek imara açılacağı haberini aldıklarını, buna izin vermeyeceklerini söyledi. Parkta toplanan grup adına konuşan Hayriye Küçükaslan “Burada bulunmamızın amacı sadece parkımıza sahip çıkmaktır.  Burada çocuklarımızın hayalleri var. Burası bizim bahçemiz, burası bizim geleceğimizdir. Bu ağaçların kesilmesine izin vermeyeceğiz. 1990 yılından beri burası çocuk parkı olarak faaliyettedir. Ama sitenin yöneticisi tarafından 2013 yılında imar değişikliği yapılarak parkımıza el konuldu. Biz burada yetkililere sesleniliyoruz. Lütfen parkımıza sahip çıkalım. Ağaçlarımıza sahip çıkalım. Bizim amacımız ne inşaatı engellemek. Nede sorun çıkarmak istiyoruz. Bu ağaçları biz suladık. Biz baktık. Yeteri...