29 / 04 / 2024

Mariah Carey malibudaki evinin kirası ne kadar

Mariah Carey malibudaki evinin kirası ne kadar

Son dönemde Türkiye'de de inanılmaz biçimde yayılan uygulama, ABD'de ünlülerin de gözdesi. Amerikan basınındaki haberlere göre günlük daire kiralama platformu olan Airbnb'nin son müşterisi Mariah Carey oldu.

Mariah Carey koronavirüsten korunmak için lüks malikane kiraladı!

Ünlü şarkıcı Mariah Carey, ikizleri Moroccan ve Monroe ile birlikte koronavirüsten korunmak için Los Angeles yakınlarındaki Westchester County'de bulunan bu gösterişli malikaneyi kiraladı.

Pink, Malibu'daki evini 12.9 milyon dolara satıyor!

Ünlü şarkıcı Pink ve eşi Carey Hart, Malibu'daki evlerini satışa çıkardı. Çift aynı evi geçen yıl da satmaya çalışmış ancak bir alıcı çıkmamıştı.Geniş bahçesinde bir yüzme havuzu bulunan evin diğer tarafı da Pasifik Okyanusu manzaralı.

Mariah Carey, Malibu'dan günlük 10 bin dolara yazlık kiraladı!

James Packer'la sık sık gündeme gelen Mariah Carey, Malibu'dan yazlık bir malikane kiraladı. Şarkıcının günlük kira bedeli olarak 10 bin dolar ödediği söyleniyor.

Mardan Palace, Halk Palace oldu!

Açılış törenine Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Monica Belluci gibi dünyaca ünlü isimlerin katıldığı Mardan Palace yapılan icra ihalesinde 360 milyon liraya Halkbank'a satıldı.

Mariah Carey Malibu'daki villasını 10 bin dolara kiralıyor!

Son dönemde Türkiye'de de inanılmaz biçimde yayılan uygulama, ABD'de ünlülerin de gözdesi. Amerikan basınındaki haberlere göre günlük daire kiralama platformu olan Airbnb'nin son müşterisi Mariah Carey oldu.

Mariah Carey malikanesini sattı!

Boşanma davaları süren Mariah Carey- Nick Cannon çifti, Los Angeles'taki malikanelerini sattı. Çift, Bel Air bölgesindeki üç katlı evi, 2009'da 6.9 milyon dolara almıştı.

Mariah Carey malikanesini 10 milyon dolara sattı!

ABD'li şarkıcı Mariah Carey ve rap müzisyeni kocası Nick Cannon, Los Angeles'ın Bel Air kentindeki malikânelerini 10 milyon dolara sattı. Evin bahçesi, havuzu, iki katlı ahşap bölümü ve tek katlı geniş misafir salonları bulunuyor

Mairah Carey'den divaya yakışır bebek odası!

Pop müziğin divası Mariah Carey, geçtiğimiz aylarda dünyaya gelen ikizleri Moroccan ve Monroe için muhteşem bir bebek odası yaptırdı. Carey, en büyük tutkusu olan kelebeklere bebeklerinin odasında da yer verdi. Odanın dört bir yanı peluş hayvanlarla donat

Nick Cannon, Mariah Carey'e ada satın aldı!

Nick Cannon, geçen ay ikiz bebek sahibi olan Mariah Carey için kesenin ağzını açtı. Cannon, eşine 2 milyon dolara özel bir ada satın aldı. Ada; Bahamalar'ın tam ortasında bulunuyor....

Mariah Carey evinin ismini çocuğuna verdi

Ünlu şarkıa Mariah Carey'in ikizlerinin ismi belli oldu. Carey'in çocuklannm isimlerinin Moroccan Scott ve Monroe olduğunu bildirildi. Mariah Carey'in New York'ta yaşadığı evin ismi, dizaynı nedeniyle "M,oroccan Room" olarak isimlendirilmişti....

Mariah Carey doğacak ikizleri için bebek odası hazırladı!

Gösterişli yaşam tarzıyla bilinen ABD'li şarkıcı Mariah Carey, doğacak ikizlerine ihtişamlı mobilyalardan oluşan bir bebek odası hazırladı.Mariah Carey, biri kız diğeri erkek ikizlerine tam 125 bin TL masraf yaptı...

Mardan Palace Oteli'nin açılışına yıldız yağıyor

Açılış için dünyaca ünlü sanatçılar da Antalya'ya gelmeye başladı. Amerikalı şarkıcı Mariah Carey de önceki gece Antalya'ya geldi.

Mardan Palace yarın Hollywood yıldızlarıyla açılıyor

Hollywood yıldızları yarın Antalya'da bir açılışa 1.4 milyar dolara mal olan Antalya'daki Mardan Palace'ın yarınki açılışına Richard Gere, Monica Bellucci, Sharon Stone, Mariah Carey ve Tom Jones gibi dünyaca ünlü isimler katılacak

Mariah Carey malibudaki evinin kirası ne kadar Haberi

Mariah Carey malibudaki evinin kirası ne kadar

Son dönemde Türkiye'de de inanılmaz biçimde yayılan uygulama, ABD'de ünlülerin de gözdesi. Amerikan basınındaki haberlere göre günlük daire kiralama platformu olan Airbnb'nin son müşterisi Mariah Carey oldu. Amerikalı şarkıcı, Malibu'daki okyanus manzaralı süper villasını geceliği 10 bin dolardan kiralıyor. Akdeniz mimarisiyle yapılmış villada dört oda ve dört de banyo bulunuyor.