29 / 04 / 2024

Mariah Carey villası

Mariah Carey villası

Son dönemde Türkiye'de de inanılmaz biçimde yayılan uygulama, ABD'de ünlülerin de gözdesi. Amerikan basınındaki haberlere göre günlük daire kiralama platformu olan Airbnb'nin son müşterisi Mariah Carey oldu.

Mariah Carey koronavirüsten korunmak için lüks malikane kiraladı!

Ünlü şarkıcı Mariah Carey, ikizleri Moroccan ve Monroe ile birlikte koronavirüsten korunmak için Los Angeles yakınlarındaki Westchester County'de bulunan bu gösterişli malikaneyi kiraladı.

Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, Al Capone'un villasını aldı!

Juventus'tan Manchester United'a 105 milyon Euro karşılığında transfer olan Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, transferden kazandığı para ile Al Capone'un eski villasını aldı.

Fatih Ürek, villasını 400 bin euroya satıyor!

Fatih Ürek 1996'da Bodrum Türkbükü'nde site içinde 4 katlı, havuzlu bir villa almıştı. Ama yazlığı satma kararı aldı. Ürek villasına 400 bin euro istiyor.

Alarko GYO Büyükçekmece'deki 1 villasını 2.1 milyona sattı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükçekmece'de yer alan Alkent Göl Malikaneleri 3. Faz'da yer alan 1 adet villasını KDV dahil 2 milyon 117 bin 130 TL'ye sattı.

İşte Doğa Rutkay'ın Alaçatı'daki villası!

Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal yaz tatilini Alaçatı'daki villasında geçiriyor. Çiftin, Çeşme Alaçatı’da yaptırdıkları yazlık görenleri büyülüyor.

Matt LeBlanc, Los Angeles’taki villasını 8.75 milyon dolara satıyor!

Oyuncu Matt LeBlanc, Los Angeles’ta yer alan villasını 8.75 milyon dolardan (yaklaşık 26 milyon TL) satışa çıkardı. ABD’li aktör, İspanyol tarzdaki evinde dört yatak odası ve dört banyo bulunuyor.

Akın Öngör'ün Bodrum'daki villası satılamadı!

Bankacılık sektörünün efsane isimlerinden Akın Öngör, Akhisar ile Bodrum arasında mekik dokudu. İki yıl önce Bodrum Türkbükü'ndeki villasını satışa çıkarmıştı. Öngör'ün mülkü hala satılamadı..

Antalya Kndu Villas'a en başarılı konut geliştirme projesi ödülü!

Londra'da "En Başarılı Konut Geliştirme Projesi" dalında birinciliğe layık görülen, Türkiye'de sayılı projeler için alınan "Breeam Very Good" yeşil bina sertifikasına uygun olarak yapılan KNDU VILLAS, AHK Development imzası taşıyor.

Türkan Şoray Bebek’teki villasını 10.5 milyon dolara sattı!

Usta oyuncu Türkan Şoray Bebek’teki deniz manzaralı villasını 10.5 milyon dolara sattı. Şoray aldığı paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya’da bir sitede yeni bir villa aldı.

Sezen Aksu Göksu'daki villasını 5 milyon liraya satıyor!

Göksu Deresi'nin kenarında 4 yıl önce villa sahibi olan Sezen Aksu, dereden gelen kötü kokular nedeniyle villasını satma kararı aldı. Yeni sahibini bekleyen villanın değeri 5 milyon lira.

John Cusack Malibu'daki villasını 13.5 milyon dolara satıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu John Cusack Malibu'daki villasını satışa çıkardı. 3 yatak odası ve 3 banyo bulunan villa için 13.5 milyon dolar fiyat belirlendi. İspanyol mimarisiyle göz dolduran villa okyanusa sıfır konumda.

Asena Atalay, Beykoz Konakları’ndaki villasını kiraya verdi!

Kısa bir süre önce boşanan Asena Atalay ile Caner Erkin, boşanmalarına rağmen gündemden düşmüyor. Asena Atalay geçen yıl satın aldığı Beykoz Konakları’ndaki villasını 36 bin liraya kiraya verdi.

David Bowie'nin Mustique'deki villası haftalık 70 bin dolara kiralanıyor!

Kısa bir süre önce hayata veda eden efsane müzisyen David Bowie'nin Karayip adalarından Mustique'deki muhteşem villası kiraya veriliyor. Bowie'nin 26 yıl önce satın aldığı villanın bedeli ise haftalık 40 bin ile 70 bin dolar arasında değişiyor.

Mariah Carey villası Haberi

Mariah Carey villası

Son dönemde Türkiye'de de inanılmaz biçimde yayılan uygulama, ABD'de ünlülerin de gözdesi. Amerikan basınındaki haberlere göre günlük daire kiralama platformu olan Airbnb'nin son müşterisi Mariah Carey oldu. Amerikalı şarkıcı, Malibu'daki okyanus manzaralı süper villasını geceliği 10 bin dolardan kiralıyor. Akdeniz mimarisiyle yapılmış villada dört oda ve dört de banyo bulunuyor.