04 / 05 / 2024

Marina Ankara ön satış

Marina Ankara ön satış

SİNPAŞ Holdinge bağlı olan Sinpaş Yapı, İstanbul ve Ankara odaklı projeler geliştirmeye devam ediyor. Şirket, Mart ayının son haftasında İstanbul Kâğıthane'de Flat Ofis Kâğıthane adlı projesini lanse edecek

Marina Ankara'nın bahçe katları satışa çıktı!

Marina Ankara projesinde yer alan bahçe katları 0.99 faiz oranı ve 84 ay taksitle satışa çıktı.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi nerede?

Ön satış dönemi başlayan Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi hastane ve AVM gibi yerlere yakınlığıyla dikkat çekiyor

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşaatına başladığı Marina Ankara projesinin Towers etabında yaşam başladı. Proje,  Altınoran projesinin yanı başında bulunuyor.

Marina Ankara'da yüzde 5 peşinatla!

Marina Ankara projesinde 4 bin 550 TL taksitle daire sahibi olunuyor. Marina Ankara kampanyasında son gün 15 Haziran olarak belirlendi. 

Sinpaş Marina Ankara'da 3 bin 460 TL taksitle!

Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da 125 bin metrekare arsa alanında yükselen Marina Ankara'da 3 bin 460 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün..

Sinpaş Marina Ankara Evleri güncel fiyat!

Marina Ankara Evleri projesinde ilk etaptaki dairelerin 2018 yılının sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor. Projeden 10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün...

Marina Ankara'da son 32 daire satışta!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daireyle sınırlı kampanyada son 32 daire satışta. Projede 100 ay vade ve yüzde 0 vade farkı imkanı bulunuyor.

Marina Ankara Evleri'nde 100 daire için 100 ay sıfır faiz kampanyası!

Ankara Çankaya Oran'da hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daire için 100 ay sıfır faizle ödeme kampanyası başlatıldı. Projedeki konutların fiyatları 422 bin 700 TL'den başlıyor...

Marina Ankara kazanç festivali detayları!

Sinpaş GYO Marina Ankara projesinde sınırlı sayıdaki daireler için kazanç festivali kampanyası kapsamında sıfır faizle 100 ay vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş Marina kazanç festivali kampanyası 23 Mayıs'a kadar geçerli olacak...

Marina Ankara'da Kazanç Festivali başladı!

Ankara’yı marina yaşamıyla tanıştıracak olan Marina Ankara projesinde sınırlı sayıdaki daire için geçerli çok özel Kazanç Festivali, 29 Nisan’da Melis Sökmen konseriyle başladı.

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

Sinpaş Altınoran ve Marina Ankara'da 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

Marina Ankara ön satış Haberi

Marina Ankara ön satış

SİNPAŞ Holdinge bağlı olan Sinpaş Yapı, İstanbul ve Ankara odaklı projeler geliştirmeye devam ediyor. Şirket, Mart ayının son haftasında İstanbul Kâğıthane'de Flat Ofis Kâğıthane adlı projesini lanse edecek. Sinpaş Yapı'nın diğer projesi ise Ankara'da hayat bulacak. Marina Ankara adıyla Altınoran projesine komşu arazi üzerinde hayata geçirilecek olan proje için Nisan başında lansman gerçekleştirilecek. İlk etabında kulelere de yer verilecek olan projede Sinpaş'ın vazgeçilmezi olan su ve yeşil öğeleri öne çıkacak. Her iki projede de indirimli ön talep süreci lansmanla birlikte sona erecek. 


Yeni...