10 / 05 / 2024

Marina Port 2014

Marina Port 2014

Seyhan Gölü'nün daha etkin kullanılabilmesi için Adana Genç İşadamları Derneği'nin (AGİAD) tarafından yarışmaya açılan ' Marina Port ' projesini değerlendirecek jürinin mimarları toplantıda bir araya geldi.

Adana Marina Port projesini kente kazandırmalıyız!

Adana'nın önemli iş adamlarından olan ve özellikle STKlar özelinde aktif bir isim olan Tamer Gülcan ile hem inşaat sektörünü hem de genel ekonomik göstergeleri anlattı...

Port Life Tuzla'da 0 faizle! Yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimata kadar taksitle!

Tuzla Marina'nın yanında inşa edilen proje 5 katlı 3 bloktan oluşuyor. Toplamda 184 dairenin yer aldığı Port Life Tuzla'da Özdemir Grup imzası bulunuyor.

Özdemir Grup Port Life Tuzla'da 329 bin TL’ den başlayan fiyatlarla!

5 katlı 3 bloktan meydana gelen projede toplamda 184 daire yer alıyor. Özdemir Grup imzasıyla yükselen Port Life Tuzla projesi Tuzla Marina'nın yanında yer alıyor.

Port Life Tuzla'da 2+1 daireler 329 bin TL’den başlıyor!

Özdemir Grup tarafından hayata geçirilen Port Life Tuzla konum olarak Tuzla Marina'nın yanında inşa ediliyor. 3 bloklu 5 katlı bloklar halinde yükselen projede toplamda 184 daire yer alıyor.

Port Life Tuzla'da 240 aya varan vade imkanı!

Özdemir Grup tarafından Tuzla Marina’nın yanı başında yükselen Port Life Tuzla projesinde 2+1 daireler 329 bin TL’ den başlıyor. Projeye özel banka koşulları ile 240 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Tuzla Marina açılışa hazırlanıyor!

Tuzla Belediyesi, 2014 yılında çok sayıda projesini hayata geçirerek dolu dolu bir yıl yaşadı. Vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Marina da 2015 yılında hizmete açılacak..

Tuzla Marina Mart 2015'te hizmette!

Tuzla Belediyesi, 2014 yılında çok sayıda projesini hayata geçirerek dolu dolu bir yıl yaşadı. Vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Marina da 2015 yılında hizmete açılacak

AGİAD, Marina Port Projesi'ni tanıttı!

Adana Genç İşadamları Derneği'nin (AGİAD) halef-selef başkanları Sefa Noyaner ile Tamer Gülcan ve dernek yönetimi, Adana'ya sosyal, kültürel ve ekonomik katkı sağlayacak Marina Port Projesi'ni tüm detaylarıyla anlattı.

Seyhan Baraj Gölü'ne marina port önerisi geldi!

Seyhan Baraj Gölüne marina port önerisi geldi. Adana Genç İş Adamları Derneği (AGİAD), Seyhan Baraj Gölü kıyısına marina port yapılmasını öngören projenin gerçekleştirilmesi için destek istedi.

Selective Port ön talep süreci için son 11 gün!

Alper İnşaat tarafından yükselen Selective Port projesinin ön talep süreci için son 11 gün kaldı.24 Kasım 2014 tarihinde ön talebi sona erecek proje 320 adet daireden oluşuyor.

Başkanlara Marina Port anlatıldı!

Adana Genç işadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Sefa Noyaner ve yönetim kurulu üyeleri, Yüreğir ve Seyhan Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, her iki ilçede yapılan kentsel dönüşümler hakkında belediye başkanlarından bilgi aldı.

KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Marina'da yapılacak!

Setur Marina ile KAYK ve EAYK işbirliğinde düzenlenecek olan “KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Kuşadası Marina Kupası” 31 Ağustos 2014 tarihinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.

Tren, Çeşme Alaçatı Port Marina'da açıldı!

Eğlence mekanı Tren, İzmir ve Kuşadası'ndan sonra Çeşme Alaçatı Port Marina'da hizmete açıldı. Açılış gecesini görkemli bir parti ile gerçekleştiren Tren, eğlenceyi sevenlerin akınına uğradı.

Marina Port 2014 Haberi

Marina Port 2014

Marina Port jürisinin mimarları toplandı. AGİAD Başkanı Tamer Gülcan, "Seyhan Gölü kıyısında en kullanışlı, en modern, en estetik mekanları oluşturmak için ulusal ve uluslararası ödül sahibi mimarlardan projeler almaya başladık. Bu projeleri çok değerli akademisyen ve mimarlarımızla değerlendirmek için jüri oluşturduk. 

Adana'ya en mükemmel alanı ortaya çıkarıp başta yerel yöneticiler olmak üzere yetkililerin masasına koyacağız" dedi. 


Adalet...