10 / 05 / 2024

Marina Port jürisi

Marina Port jürisi

Seyhan Gölü'nün daha etkin kullanılabilmesi için Adana Genç İşadamları Derneği'nin (AGİAD) tarafından yarışmaya açılan ' Marina Port ' projesini değerlendirecek jürinin mimarları toplantıda bir araya geldi.

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!

Peugeot 308, “Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili” jürisi tarafından “Yılın En İyi Şehirli Otomobili” ödülüne layık görüldü. Peugeot CEO’su Linda Jackson konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Sign of the City Awards'ta en iyi projeler seçildi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Sign of the City Awards jürisi iki gün boyunca devam eden toplantılarla başvuruları değerlendirdi. En çok beğenen projeler, RE360 Gayrimenkul Buluşması kapanışında 11 Aralık’ta düzenlenen ödül töreninde açıklanacak.

Sign of the City Awards için geri sayım başladı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getiren Sign of the City Awards (SotCA) jürisi, sektörün geleceğini gerçekleştirilen basın toplantısıyla masaya yatırdı.

5. Sign Of The City Awards'ta çalışmalar başladı!

Sign of the City Awards (SotCA) jürisi, 5. yılında ödüllerin sektöre yaptığı pozitif etkiyi anlattı...

Sign Of The City Awards sektörü ileri taşıyor!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek için gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) jürisi, 5. yılında ödüllerin sektöre yaptığı pozitif etkiyi anlattı.

SotCA Jürisi, ödüllü projelerde kararını verdi!

Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin belirlendiği Sign of the City Awards (SotCA) yarışması 28 Kasım tarihinde  Hilton Bomonti’de gerçekleştirilecek...

Tabanlıoğlu Mimarlık Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renevasyonu ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın imza attığı Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyonu ödül aldı.Tabanlıoğlu projesi, LEAF Awards 2017’de de yarışma jürisi tarafından Yılın Yenileme Çalışmas dalında birinci seçildi.

Sign of the City Awards 2016 jürisi bu yılın kazananlarını belirledi!

Hürriyet öncülüğünde gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards'ın 9 Kasım'daki ödül gecesi için hazırlıklar sürüyor

Iglo Architects, Cityscape Awards 2016’da Övgüye Değer bulundu!

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.

Sign of the City Awards 2016'ya başvurular Haziran'da başlayacak!

Türkiye'nin en prestijli 'gayrimenkul yarışması' Sign of the City Awards'ın 2016 jürisi, yarışma sürecini ve koşulları değerlendirmek için ilk toplantısını yaptı. Yarışmaya başvurular haziranda başlayacak.

Adana Marina Port projesini kente kazandırmalıyız!

Adana'nın önemli iş adamlarından olan ve özellikle STKlar özelinde aktif bir isim olan Tamer Gülcan ile hem inşaat sektörünü hem de genel ekonomik göstergeleri anlattı...

Port Life Tuzla'da 0 faizle! Yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimata kadar taksitle!

Tuzla Marina'nın yanında inşa edilen proje 5 katlı 3 bloktan oluşuyor. Toplamda 184 dairenin yer aldığı Port Life Tuzla'da Özdemir Grup imzası bulunuyor.

Marina Port jürisi Haberi

Marina Port jürisi

Marina Port jürisinin mimarları toplandı. AGİAD Başkanı Tamer Gülcan, "Seyhan Gölü kıyısında en kullanışlı, en modern, en estetik mekanları oluşturmak için ulusal ve uluslararası ödül sahibi mimarlardan projeler almaya başladık. Bu projeleri çok değerli akademisyen ve mimarlarımızla değerlendirmek için jüri oluşturduk. 

Adana'ya en mükemmel alanı ortaya çıkarıp başta yerel yöneticiler olmak üzere yetkililerin masasına koyacağız" dedi. 


Adalet...