28 / 04 / 2024

Marinera Çeşme tanıtım

Marinera Çeşme tanıtım

Nuhoğlu İnşaat, İzmir'in Çeşme İlçesinde yeni bir projeye başlıyor. Marinera Çeşme projesi, Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu ev sahipliğinde 21 Haziran'da tanıtılacak.

Mercedes Benz yeni e serisi ile Türkiye'ye geldi! Mercedes beklenen modelini tanıttı... 

Otomotiv sektöründe gelişmeler hız kesmeden sürerken, Mercedes Türkiye’ye özel bir motorla görücüye çıktı. Markanın merakla beklenen model tanıtılırken Mercedes Benz yeni e serisinin tanıtımı yapıldıç İşte haberin detayları…

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Samsung Galaxy S23`ün tanıtım tarihi ile ilgili flaş gelişme!

Son raporlara göre Galaxy S23 modelinin de selefine benzer bir tanıtım takvimi benimsemesi bekleniyor.

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı! Nevşehir'e KİPTAŞ imzası!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs'ta!

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak'ta!

 Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak! İhalesi yarın!

TOKİ Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

ÇEDBİK Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek! 

Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz 2020 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında ZOOM uygulaması üzerinden düzenlenecek...

Çeşme’deki tüm plajlara belediye talip oldu!

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Çeşme, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un, halk plajlarını ihaleye çıkartacakları açıklamasıyla bir kez daha gündeme geldi. 

Marinera Çeşme projesinin lansmanı 21 Haziran'da!

Nuhoğlu İnşaat, İzmir'in Çeşme İlçesinde yeni bir projeye başlıyor. Marinera Çeşme projesi, Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu ev sahipliğinde 21 Haziran'da tanıtılacak.

İMO Eskişehir Şubesi ürün tanıtım seminerleri düzenliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi; üyelerini eğitmek, bilgilendirmek ve inşaat sektöründeki gelişmelerden haberdar etmek amacıyla düzenlediği eğitimler, ürün tanıtım seminerleri ve teknik geziler devam ediyor.

Marinera Çeşme tanıtım Haberi

Marinera Çeşme tanıtım

Türkiye’nin sembol yapılarına imza atan ve gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından olan Nuhoğlu İnşaat, şimdi de İzmir Çeşme’de çok önemli bir projeye imza atıyor. 


Marinera Çeşme projesi için 21 Haziran 2017 günü Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu ev sahipliğinde, bir gece konaklamalı olarak basın toplantısı düzenlenecek.