16 / 06 / 2024

maritaş fikirtepe nerede

maritaş fikirtepe nerede

Maritaş İnşaat Fikirtepe projesinin görselleri ilk kez emlakkulisi.com'da yayınlanıyor. 30 bin metrekare alanı kapsayan Maritaş İnşaat Fikirtepe projesi konut ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Optimist Fikirtepe nerede?

Optimist Rezidans projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Satışların yakın zamanda başlayacağı Optimist Residence'ta fiyat ve ödeme planı henüz belli değil. Peki Optimist Fikirtepe nerede?

Kadıköy Transform Fikirtepe nerede?

4 blok şeklinde yükselen Transform Fikirtepe projesi 2019 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Kadıköy Transform Fikirtepe nerede?

Sinanlı-Yiğit Grup Fikirtepe Maritaş adasında son durum!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde belkide en gözde ve istasyon mekanlarından birisi olan bir adayla anlaşan Maritaş adasında son durum ne? Sinanlı - Yiğit Grup ortaklığı olarak değişen projenin ortaklarından Reşit Sinanlı'nın açıklamaları şöyle:

Fikirtepe Maritaş-Yiğit Group adasında son durum ne?

Yiğit - Maritaş İnşaat ortaklığı ile kurulan Sinanlı Yapı Fortis İnşaat Ortak Girişimi Adi Ortaklığı yapılan ek protokolle vatandaşın kaygılarını gidermek için teminat olarak bankaya 100 milyon TL blokeli teminat mektubu vaadinde bulundu.

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri nerede?

Concord İstanbul Kadıköy'de peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teknik Yapı imzası ile yükselen proje 11 bin 504 metrekarelik arsa alanına sahip. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri nerede?

Fikirtepe Concord İstanbul nerede?

Concord İstanbul ödeme planı kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor. Toplam 1.175 adet konuttan oluşan proje 11 bin 504 metrekarelik arsa alanına sahip. Peki Fikirtepe Concord İstanbul nerede?

Fikirtepe Pırlanta Göztepe nerede?

Erkan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Evleri 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Peki Fikirtepe Pırlanta Göztepe nerede?

Fikirtepe Muhteşem Yüzyıl Konutları nerede?

Daire fiyatlarının 480 bin TL'den başlangıç gösterdiği Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 192 adet konuttan meydana geliyor. Peki Fikirtepe Muhteşem Yüzyıl Konutları nerede?

Concord İstanbul Fikirtepe nerede?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 48 metrekare ile 129 metrekare arasında farklı şekilde dizayn edildi. Peki Concord İstanbul Fikirtepe nerede?

Fikirtepe'de Vartaş'ın proje alanı için acele kamulaştırma kararı!

Fikirtepe’de anlaşma imzalamayan hak sahipleri için ilk acele kamulaştırma kararı Vartaş’ın proje alanına çıktı. Şua İnşaat, Selka NSK, Mutlu Turizm ve Maritaş’ın adalarında da acele kamulaştırma işlemleri başlatıldı..

Fikirtepe'de acele kamulaştırma işlemleri başlatıldı!

Fikirtepe’de anlaşma imzalamayan hak sahipleri için ilk acele kamulaştırma kararı Vartaş’ın proje alanına çıktı. Şua İnşaat, Selka NSK, Mutlu Turizm ve Maritaş’ın adalarında da acele kamulaştırma işlemleri başlatıldı

Fikirtepe'de ilk acele kamulaştırma!

Fikirtepe’de anlaşma imzalamayan hak sahipleri için ilk acele kamulaştırma kararı Vartaş’ın alanına çıktı. Şua İnşaat, Selka NSK, Mutlu Turizm ve Maritaş’ın adalarında da işlemleri başlatıldı.

maritaş fikirtepe nerede Haberi

maritaş fikirtepe nerede



Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine hazırlanan Maritaş İnşaat'ın Fikirtepe projesi Yıldırım Sokak ve Hızır Bey Caddesi'ne cepheli olarak E-5'e paralel konumda yer alıyor.


30 bin metrekare alanda yükselecek olan Maritaş Fikirtepe projesinde konut ve ticari alanlar yer alıyor. Maritaş Fikirtepe projesinde 57 bin 928 metrekare konut alanı, 8 bin 276 metrekare ticaret alanı, 13 bin 64 metrekare ofis alanı bulunuyor.


Maritaş Fikirtepe projesi Kadıköy vapur iskelesine 5 dakika, Bağdat caddesine 7 dakika mesafede yer alıyor.







Maritaş Fikirtepe projesi nerede?




Tel: 0216 384 54 11

Web: www.maritas.net

Gülcihan YELKENCİ /...