17 / 05 / 2024

Marka kent Ordu

Marka kent Ordu

Tarihi yerleri, doğal güzellikleri, denizi, akarsuları, yaylaları ve kültürel zenginlikleriyle ünlü Ordu İli, alternatif turizm seçenekleriyle bu yaz yerli ve yabancı turistlerin yeni adresi olacak...

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

Ordu Boztepe'nin marka değeri artacak!

Ordu’nun en önemli turizm ve cazibe merkezleri arasında yer alan Boztepe'nin marka değeri yapılan yatırımlarla artacak.

Mansur Yavaş: Ankara'nın 50 yılını planlayacağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "En büyük projem Ankara'yı marka kent yapmak. Biz Ankara'nın 50 yılını planlayacağız" dedi.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Gaziemir marka kent olma yolunda!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bir dönem daha ilçeyi yönetmek istediğini söyledi. 

Mersin marka kent olma yolunda!

Mersin, son yıllarda almış olduğu 31 milyar liralık yatırımla marka kent olma yolunda ilerliyor. Kente ulaşım, sağlık, enerji, sanayi ve turizm başta olmak üzere birçok yatırım yapılıyor.

Antalya mega projelerle marka kent oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mega projelerle Antalyalıların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürürken marka kent Antalya’nın dünya vitrinindeki yerini güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Ordu Kabataş yeni sosyal alanına kavuştu!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde hayata geçirdiği önemli yatırımlarından biri olan kent meydanlarına bir yenisi daha eklendi. İnşaatı tamamlanan Kabataş Kent Meydanı, açılışa hazır hale geldi.

Ordu'da dönüşüm devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, kent yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Marka kent Ordu Haberi

Marka kent Ordu

Marka kent Ordu projesinin koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Metin Çelik: 'Ordu çok güzel bir şehir, herkesin zevkine hitap edecek turizm alternatifleri bulunuyor'


Tarihi yerleri, doğal güzellikleri, denizi, akarsuları, yaylaları ve kültürel zenginlikleriyle ünlü Ordu, alternatif turizm seçenekleriyle bu yaz yerli ve yabancı turistlerin yeni adresi olacak.


Deniz, yayla, tarih ve kültür turizminin bir arada olduğu ve birbirinden farklı turizm alternatiflerinin bulunduğu Ordu'ya bu yaz turist akacak. Şehre gelen turistlerin beklentilerinin karşılanabilmesi için bir dizi çalışma başlatıldı. Bu çalışmaların hayata geçirilmesi için DOKA'nın finansal desteğiyle Ordu İl Özel İdaresi ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nün işbirliğiyle kapsamlı bir Turizmde Markalaşma projesi oluşturuldu.


Bu proje kapsamında kurulan Marka Kent Ordu ekibinin yürüttüğü çalışmalarla birlikte, şehirdeki turistik işletmeler ve turizmciler organize ediliyor, turistlerin gidecekleri mekanlardan eksiksiz...