29 / 04 / 2024

marka kent sivas

marka kent sivas

Sivas Turizmi ORAN Kalkınma Ajansı'nın başlattığı Sivas Turizmini Markalaştırma Projesi ile birlikte dünyaya açılıyor. Proje; Sivas Valiliği, Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ve tüm turizm paydaşları ile birlikte yürütülüyor...

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

İstanbul, Sivas ve Erzurum'da bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mega kent İstanbul, Sivas ve Erzurum'da yer alan bazı bölgelerin sit alanları "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

Hobbit Köyü Sivas'ta hizmete açıldı!

Sivas Belediyesi'nce kent merkezine 7 kilometre mesafedeki Paşabahçe Mesire Alanı'na hayata geçirilen ve dünya genelinde izlenme rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' serisi filmlerindeki 'Hobbit' karakterlerinin evlerine benzeyen 'Hobbit Köyü' misafirlerini ağırlamaya başladı.

Mansur Yavaş: Ankara'nın 50 yılını planlayacağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "En büyük projem Ankara'yı marka kent yapmak. Biz Ankara'nın 50 yılını planlayacağız" dedi.

Sivas Aquapark projesi 18 Ocak'ta açılacak!

Sıcak Çermiği bir ‘Termal Kent’ olarak yapılandırmayı planlayan Sivas Belediyesi Aquapark projesini 18 Ocak'ta hizmete açıyor.

Gaziemir marka kent olma yolunda!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bir dönem daha ilçeyi yönetmek istediğini söyledi. 

Sivas'taki Hobbit evlerinin sayısı 24'e yükseldi!

Sivas Belediyesi tarafından kent merkezine yedi kilometre uzaklıkta yer alan Paşabahçe Mesire Alanı'na inşa edilen ve dünya genelinde izlenme rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' filmindeki 'Hobbit' evlerine benzeyen yamaç evlerinin 6 olan sayısı yeni yapılan evlerle 24'e yükseldi. 

Mersin marka kent olma yolunda!

Mersin, son yıllarda almış olduğu 31 milyar liralık yatırımla marka kent olma yolunda ilerliyor. Kente ulaşım, sağlık, enerji, sanayi ve turizm başta olmak üzere birçok yatırım yapılıyor.

Sivas'ta Hobbit evleri inşa edildi!

Sivas Belediyesi'nin kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta  ’Hobbit’ evlerine benzeyen yeni yamaç evlerinde sona gelindi. 

Antalya mega projelerle marka kent oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mega projelerle Antalyalıların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürürken marka kent Antalya’nın dünya vitrinindeki yerini güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Sivas'taki Kent Meydanı'nda tek tip mimari oluşturulacak!

Tarihi Kent Meydanı Projesi ile binaların dış cephe kaplamaları, tarihi eserlere uygun hale getirilerek tek tip mimari oluşturulacak.

marka kent sivas Haberi

marka kent sivas
Sivas Turizmi ORAN Kalkınma Ajansı'nın başlattığı Sivas Turizmini Markalaştırma Projesi ile birlikte dünyaya açılıyor. Proje; Sivas Valiliği, Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ve tüm turizm paydaşları ile birlikte yürütülüyor. Proje ile birlikte yıllardır Sivas'ta büyük bir özveri ile yapılan altyapı çalışmaları dünya çapında tanıtılacak ve Sivas'ın dünya turizm pastasından daha fazla pay alabilmesi için gerekli olan önemli adımlar atılacak.

ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Sivas Valisi Zübeyir KEMELEK 'Markalaştırma Projesi' ile ilgili yaptığı açıklamada: "Sivas, son yıllarda Valiliği, İl Özel İdaresi, Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, ORAN Kalkınma Ajansı ve özel sektörü ile topyekün bir hareket anlayışı ile turizme yönelmiştir.
Meydanımız hassasiyetle düzenlenmiş, Orta Anadolu'nun en büyük Arkeoloji Müzesi inşa edilmiş, yüksek hizmet kalitesinde oteller açılmış, tarihi eserlerinin birçoğu restore edilmiş,...