02 / 05 / 2024

Marka Şehirler Zirvesine kaç firma katılacak

Marka Şehirler Zirvesine kaç firma katılacak

Marka Şehirler Zirvesi Türk ekonomisinde marka gücü ve marka değeri olan firmaları, tek bir çatı altında buluşturarak 7 Nisan Perşembe, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleşiyor.

İnsan merkezli kentsel dönüşümle marka şehirler inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "İnsan merkezli bir kentsel dönüşümle; afetlere hazır, kimlikli, kişilikli, engelli dostu marka şehirleri inşa etmek istiyoruz." diye konuştu...

Marka şehirler için 2023'de atılacak adımlar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat'ta 'İl Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Çevre ve şehircilik konuları ile ilgili toplantı sonrasında açıklama yapan Fuat Oktay, toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ilgi alanı içindeki bütün sorunların detaylı bir şekilde ele alındığını söyledi...

Dünya şehirleriyle yarışan marka şehirler yapmak istiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "31 Mart’ın sonrasında ekonomimizi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokacak çalışmayı göstermek zorundayız. Çevreyi koruyan, değer katan, kültür üreten, dünya şehirleriyle yarışan marka şehirler yapmak istiyoruz." dedi.

Dönüşüm marka şehirler yaratacak!

Sabah Gazetesi'nin düzenlediği kurultaya Ado Grup Satış Grup Başkanı Serpil Ocak Onan katılım gösterdi. Onan, ''dönüşüm marka şehirler yaratacak'' dedi.  

2017 inşaat sektörünün altın yılı olacak!

Türkiye inşaat sektörünün platformlarından biri olan Marka Şehirler Zirvesi 2017, İstanbul’a gelen birçok sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturdu.

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Lüks konut projeleri yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Marka Şehirler Zirvesi gerçekleşti. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, toplantıda konuştu. Dağ, inşaat sektörünün öneminden bahsetti.

10 yılda 7 milyon 500 bin konut yenilenecek!

Marka Şehirler Zirvesi 2017 kapsamında katılımcılara seslenen Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, “Türkiye’yi marka şehir haline getirmek, Türkiye inşaat sektörünün elindedir” dedi.

Türkiye'nin en az 10 marka şehre ihtiyacı var!

2. Marka Şehirler Zirvesi, inşaat yatırımcıları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve belediye başkanlarının katılımıyla Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlendi.

Ceylan İnşaat, Marka Şehirler Zirvesi’nin sponsoru oldu!

Ceylan İnşaat, kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek olan Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin sponsorlarından biri oldu.

Babacan Holding, Marka Şehirler Zirvesi’nin ana sponsoru oldu!

Babacan Holding, bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin ana sponsoru oldu.

Dağ Mühendislik, Marka Şehirler Zirvesi’ne sponsor oldu!

Dağ Mühendislik, Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin ana sponsoru oldu.Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, ‘markalaşan şehirlerde inşaat sektörünün önemi’ni anlatacak.

2. Marka Şehirler Zirvesi 11 Mayıs'ta!

Geri sayımın başladığı 2. Marka Şehirler Zirvesi, Sait Halim Paşa Yalısı’nda 11 Mayıs 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Marka Şehirler Zirvesine kaç firma katılacak Haberi

Marka Şehirler Zirvesine kaç firma katılacak


Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da Türkiye'de İlk Kez Gerçekleşiyor

Marka Şehirler Zirvesi Türk ekonomisinde marka gücü ve marka değeri olan firmaları, tek bir çatı altında buluşturarak  7 Nisan Perşembe, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da  gerçekleşiyor.


Şehirlerimizin markalaşmasında imzası bulunan ve prestijini arttıran firmalar emsali görünmemiş bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.

Marka Şehirler Zirvesi'ne İştirak Edecek Konuşmacılar:

Fazlı KILIÇ, Kağıthane Belediye Başkanı

Aziz YENİAY, 24 Şirketler Grubu Y.K.B.

Doç. Dr. Feyzullah YETGİN, Çalık Gayrimenkul Y.K. Üyesi

Gökhan Murat KALSIM, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yrd., MÜSİAD Y. K.B. Yrd.

H. İnanç KABADAYI, Ege Yapı Y.K.B.

Muammer CEYLAN, Ceylan İnşaat Y.K.B.

Nazmi DURBAKAYIM, Teknik Yapı Y.K.B.

Önder YİĞİT, Yiğit Group Y.K.B.

Reha YELTEKİN, MÜSİAD İnşaat ve Çevre Komisyon Başkanı

Yaşar AŞÇIOĞLU, Aşçıoğlu Y.K.B.

Yaşar DOĞAN, TÜMSİAD Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Y.K.B.

Yener ŞENER, Türk Yapısal Çelik...