06 / 05 / 2024

Markaled Pazarlama İthalat İhracat iletişim

Markaled Pazarlama İthalat İhracat iletişim

Markaled Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Baş, Kenan Kır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta Beyoğlu, Modern Palas'ta kuruldu.

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Ulutaş tarafından kuruldu.

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Özdemir tarafından kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Atalay İlhan tarafından kuruldu.

G7 Proje Danışmanlık İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

G7 Proje Danışmanlık İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülsün Kuzhan tarafından kuruldu.

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Yurdakul tarafından kuruldu.

Akos Pazarlama Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akos Pazarlama Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Osman Üçkan tarafından kuruldu.

Renova Mühendislik İnşaat Elektrik Kimya İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Renova Mühendislik İnşaat Elektrik Kimya İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te  Gökhan Uluköylü  tarafından kuruldu.

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Pendik'te Nalan Akçay tarafından kuruldu.

Zeta Dekorasyon Ve Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeta Dekorasyon Ve Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bülent Altun tarafından kuruldu.

Ats Pazarlama Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Ats Pazarlama Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer'de Ahmed Atasay tarafından kuruldu.

Markaled Pazarlama İthalat İhracat iletişim Haberi

Markaled Pazarlama İthalat İhracat iletişim

Markaled Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Baş, Kenan Kır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta kuruldu. 


Markaled Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Fabrika, atölye, imalathane, otel ve benzeri iş yerlerinin, konutların, yol, meydan ve spor tesislerinin, tarihi ve turistik eserlerin ve diğer bütün yapıların, vitrinlerin aydınlatmasında kullanılan, her nevi lambalar, avizeler, projektörler, plesiglas armatürler, dış aydınlatmalarda kullanılan beton ve çelik borular, normal veya civa buharlı balastlar, fluoresant ampulleri, regülatör, transisformatör, kondektör, kablolar ve diğer bütün elektrikli malzemelerin ticaretini ve pazarlamasını yapmak. 2-Her türlü yüksek,orta,zayıf gerilim ve aydınlatma  tesisatlarında kullanılan mekanik ,elektromekanik ve teknik cihaz,eleman ve elektrik malzemelerinin ticaretini ve pazarlamasını yapmak. 3-Her türlü elektrik panoları, pano mamulleri, aydınlatma armatürleri,...