04 / 05 / 2024

markalı evler

markalı evler

Gayrimenkul sektöründe markalı konutların payı hızla artıyor. Türkiye ekonomisine paralel olarak 2000' li yıllardan itibaren büyüme içine giren gayrimenkul sektörü bu dönemde markalı konut projeleriyle tanıştı...

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Markalı evlerin yüzde 6.33'ü yabancılara satıldı!

Kamuoyunda ‘markalı projeler’ şeklinde isimlendirilen, ağırlıklı olarak kurumsal gayrimenkul şirketlerinin inşa ettiği evler üzerinden geliştirilen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçları açıklandı. İşte o sonuçlar...

Bizim Evler'de 240 ay vade kampanyası!

Ispartakule’de 5.500 konut üreten İhlas Yapı, “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” sloganıyla lanse edilen dev konut kampanyasına dahil olarak Bizim Evler markalı projelerinde 240 aya kadar vadeyle satışlara başladı.

Bizim Evler 7'de yüzde 5 peşinatla!

İstanbul Ispartakule’de Bizim Evler 7 projesini hayata geçiren İhlas Yapı, sunduğu fırsatlarla yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Ispartakule’de Bizim Evler markalı 7’nci projesine imzasını atan firma, alıcılarını yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor.

Bizim Evler 6'da bugün al, bugün taşın!

İnşa ettiği markalı konut projeleriyle yatırımcısına güven veren İhlas Yapı, Bizim Evler 6 projesinde teslime hazır konutları yatırımcılara sunuyor.

Ispartakule Bizim Evler 6'da anahtar teslimleri başladı!

Ispartakule’de Bizim Evler markalı 5.500 konut üreten İhlas Yapı, gözde projesi Bizim Evler 6’da yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Bizim Evler 6 Gökkuşağı etabından daire alan aileler bugünlerde yeni sitelerine taşınmanın heyecanını ya

Ispartakule krizi Bizim Evler projelerini etkiliyor mu?

İhlas Yapı, Ispartakule'de yaşanan krizi hatırlatarak, Avcılar ilçesi Ispartakule bölgesindeki gayrimenkul satışlarına ilişkin tedbir amaçlı satış durdurma uygulaması, Bizim Evler markalı projelerin tamamının dışında kalmaktadır" açıklamasını yaptı.

Ispartakule Bizim Evler'de satış ve tapu devri durdurulmadı!

İhlas Yapı A.Ş., İstanbul ili Avcılar ilçesi Ispartakule bölgesindeki gayrimenkul satışlarına ilişkin tedbir amaçlı satış durdurma uygulamasının 'Bizim Evler' markalı projelerin tamamının dışında kaldığım belirtti.

Bizim Evler 7'de daire fiyatları 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KISA süre önce markalı konut projelerinden Bizim Evler 7'yi satışa çıkaran İhlas Yapı'ya yatırımcının yoğun ilgisi sürüyor. Dairelerin hızla sahiplerini bulduğu projede fiyatlar ise 404 bin TL'den başlıyor.

Bizim Evler 7'de 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ispartakule’deki Bizim Evler 7’de talep patlaması yaşandı. Satışa çıktığı gün yüzde ellisi satılan projeye yatırımcılardan ilgi devam ederken, bölgedeki Bizim Evler markalı projeler de Ispartakule’yi gayrimenkul yatırımında zirveye taşıyor.

Ispartakule Bizim Evler 7, Mart sonu satışta! Ön talep fırsatlarıyla!

Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı İhlas Yapı A.Ş, Bizim Evler markalı projelerine bir yenisini daha ekliyor. Uzun zamandır merakla beklenen Bizim Evler 7’de ön talep toplama süreci başladı.

Bizim Evler 7 projesi 532 daireden meydana geliyor!

İHLAS YAPI, Bizim Evler markalı projelerine bir yenisini daha ekledi. Bizim Evler markalı 6 projesiyle İstanbul Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan firma, Bizim Evler 7'de ön talep toplamaya başladı.

Bizim Evler 7'de ön talep toplanmaya başladı!

İHLAS YAPI, Bizim Evler markalı projelerine bir yenisini daha ekledi. Bizim Evler markalı 6 projesiyle Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan firma, Bizim Evler 7'de ön talep toplamaya başladı.

markalı evler Haberi

markalı evler

Gayrimenkul sektöründe markalı konutların payı hızla artıyor. Özellikle metropollerde içinde okuldan yeşil alan ve spor tesislerine kadar pek çok özellik barındıran ve bir yaşam tarzı da sunan projelere ilginin artmasıyla trend değişti; son 10 yılda yapılan konutların yüzde 5'i markalı konut firmalarınca üretildi. 


Türkiye ekonomisine paralel olarak 2000'li yıllardan itibaren büyüme içine giren gayrimenkul sektörü bu dönemde markalı konut projeleriyle tanıştı. Bu yıllarda mortgage sisteminin konut alımını kolaylaştırması ve ekonomik seviyesi artan kişilerin nitelikli konut beklentilerinin yükselmesiyle markalı konuta talep başladı. Markalaşma süreciyle birlikte birçok inşaat firmasının mahalle arasındaki projeler, yerine site tarzı 1000-2000 konutun olduğu projelere kaydığı dikkat çekiyor. Şehir içinde olmasına rağmen kişilere daha fazla yeşil alan sunan, içinde havuz, spor salonu, SPA'sı, hamamı, tenis kordan, kapalı otoparkı...