02 / 05 / 2024

markalı projelere ankara fiyatları

markalı projelere ankara fiyatları

Daha çok İstanbul'da iş yapan markalı konutçular son yıllarda başkent Ankara'ya da açılmaya başladı. Sinpaş'tan Mesa'ya, Kuzu Grup'tan Akfen'e kadar markah konut üreticileri Ankara'da birbiri ardma lüks projeler yapıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Ankara Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı iddiaları mecliste!

Ankara'da bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı ve çeşitli projelere dahil edileceği iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabıyık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

İstanbul ve Ankara'dan göç edenler İzmir'i seçiyor!

İstanbul ve Ankara'dan göç edenler İzmir'i tercih ediyor. Yoğun göç ve markalı konut projeleri ile kentte yatırımların artması bekleniyor.

Ankara'daki markalı 5 konut projesi!

İnşaat patronları markalı konut üretimine devam ediyor. Ankara'da birçok konut projesinde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. İşte Ankara'daki markalı 5 konut projesi...

Konut kredi faiz oranları yüzde 1'in altına inmeli!

Türkiye’nin en büyük inşaat gruplarından birisi. Özellikle geliştirdiği lüks konut projeleriyle dikkat çekiyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yeni dönemde yurt içi ve yurt dışında prestijli ve markalı projelere imza atmaya devam edeceklerini söylüyor...

Ankara'da 11 ayda 137 bin 693 konut satıldı!

Markalı konut, ofis ve alışveriş merkezi projeleriyle dikkat çeken Ankara’da konut satışları hızla artıyor. İlde, 11 ayda 137 bin 693 konut satıldı.

Markalı konutçular Ankara'da metroyu bekliyor!

Gayrimenkul gelişiminde İstanbul’u takip eden başkent Ankara markalı konut üreten firmalara ev sahipliği yapıyor..

Ankara markalı konutlarla yeni bir çehreye kavuşuyor!

Türkiye'de başlayan kentsel dönüşüm atağı Ankara'ya da sıçradı. Ankara kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleriyle yeni bir çehreye kavuşuyor.

Ağaoğlu Panora Ankara projesi yolda! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu İstanbul'dan sonra yeni projelere Başkent Ankara ile devam edeceklerini söyledi. Ağaoğlu yeni projenin adının  Panora Ankara olacağı bilgisini verdi. 

Ankara'nın markalı projeleri şehrin gelişmesine katkı sağlıyor!

Ankara’da yükselen markalı projelerin hem şehrin gelişimine hem de vizyonuna büyük katkı sağladığını dile getiren Fertaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Burada yükselen projelerin Ankara ticareti için büyük kazanç olduğu görüşündeyim” dedi.

TOKİ Ankara Mamak'ta 273 daire satıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 2. Bölge'de alt gelir grubu ve standart konut projesi olarak toplamda 273 adet daireyi kura ile satışa sunuyor. Projelere yapılan başvuru konut sayısından az olduğu için kura çekimi yapılmayacak.

Ankara konut pazarı büyüyor!

Ankara'da gayrimenkul pazarı, konut ve ticari yapılar için uygun özelliklere sahip arsaların imara açılmasıyla hızla büyüyor. Ankara'da markalı lüks konut projelerinin sayısı artıyor.

markalı projelere ankara fiyatları Haberi

markalı projelere ankara fiyatları

Daha çok İstanbul'da iş yapan markalı konutçular son yıllarda başkent Ankara'ya da açılmaya başladı. Sinpaş'tan Mesa'ya, Kuzu Grup'tan Akfen'e kadar markah konut üreticileri Ankara'da birbiri ardma lüks projeler yapıyor. Çankaya, Çukur ambar gibi merkezi semtlerin yanı sıra Eskişehir Yolu, Söğütözü, Mustafa Kemal, Ümitköy, Çayyolu ve tncek gibi bölgeler de bu açıdan öne çıkıyor. 


Başkent Ankara'da son yıllarda çok sayıda markalı konut projesi yükseliyor. Bürokrasinin kalbinde artan nitelikli konut talebi, Sinpaş, Mesa, Kuzu Grup ve Akfen'in başı çektiği birçok markalı üreticiyi Ankara'ya yönlendirmiş durumda. Bu yüksek ilgide Ankara'da İstanbul'a göre daha ucuz arsa bulunabilmesinin de büyük etkisi var. Ankara'da proje geliştirme yarışında Oran, Çankaya, Çukurambar gibi merkezi semtlerin yanı sıra son yıllarda Eskişehir Yolu, Söğütözü, Mustafa Kemal, Ümitköy, Çayyolu ve İncek...