26 / 07 / 2024

MarkAntalya AVM son durum

MarkAntalya AVM son durum

TMSF, MarkAntalya AVM'yi 1,3 milyar lira muhammen bedelle satışa çıkarıyor. İhale 4 Haziran'da yapılacak...

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

AVM'lerin kira gelirlerinde son durum ne?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

MarkAntalya AVM internet üzerinden satışa çıkarıldı!

3 sene önce kayyum atanan ve satılması halinde Bank Asya’nın borcunu sıfırlayacağı belirtilen Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi Haziran ayında yapılan ihaleden sonuç çıkmayınca internet üzerinden satışa çıkarıldı.

Deniz GYO Göksu AVM davasında son durum!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamasında Ankara Etimesgut'taki Göksu AVM için açılan davanın son durum bildirisini yayınladı. 

MarkAntalya AVM ihalesi iptal edildi!

TMSF, Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait MarkAntalya AVM ihalesinin iptal edildiğini duyurdu...

MarkAntalya AVM'nin yeni sahibi Yeni Gimat GYO!

TMSF tarafından 1 milyar 278 milyon 900 bin lira muhammen bedelle satışa sunulan MarkAntalya'nın yeni sahibi Yeni Gimat GYO oldu..

Yeni Gimat GYO MarkAntalya AVM satış ihalesine katıldı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı MarkAntalya AVM Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satış ihalesine kapalı zarfla teklif vermek suretiyle katıldı...

MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran!

1 milyar 278 milyon 900 bin TL muhammen bedelle TMSF tarafından satışa çıkarılan MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran...

MarkAntalya AVM'nin satış ihalesi 5 Haziran'da!

TMSF, MarkAntalya AVM'yi 1,3 milyar lira muhammen bedelle satışa çıkardı. MarkAntalya AVM'nin satış ihalesi 5 Haziran'da yapılacak.

MarkAntalya AVM'ye talep yağıyor!

TMSF tarafından 1 milyar 278 milyon 900 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarılan MarkAntalya AVM'ye talep yapıyor...

TMSF, MarkAntalya AVM'yi 1,3 milyar liraya satıyor!

TMSF, MarkAntalya AVM'yi 1,3 milyar lira muhammen bedelle satışa çıkarıyor. İhale 4 Haziran'da yapılacak...

MarkAntalya AVM son durum Haberi

MarkAntalya AVM son durum

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Antalya Muratpaşada bulunan MarkAntalya AVM'yi satışa çıkardı. AVM'nin muhammen bedeli  1,3 milyar lira.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, TMSF, MarkAntalya AVM'ye 5 Ekim 2016'da kayyum olarak atanmıştı. Fon, 5 Ekim 2016'da kayyum olarak atandığı MarkAntalya AVM Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün oluşturulmasına ve satışına karar verdi.İhalede, kapalı zarf ve açık artırma usulleri birlikte uygulanacak. 

Muhammen bedeli 1 milyar 278 milyon 900 bin lira olarak belirlenen MarkAntalya AVM ihalesine katılabilmek için 127 milyon 890 bin lira nakit teminatın yatırılması gerekecek. Nakit teminat dışında, bankalardan alınmış TL cinsinden kesin ve süresiz teminat mektubu veya teminat cari değerinin yüzde 15 fazlası tutarında olan devlet tahvilleri, hazine bonoları, hazine kefaletini haiz tahviller kabul edilecek.

MarkAntalya AVM ihalesine katılabilmek için 4 Haziran...