12 / 05 / 2024

Markn Aydınlatma iletişim

Markn Aydınlatma iletişim

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Caner Anaç tarafından kuruldu.

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Caner Anaç tarafından kuruldu.

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Hatay’a 6 milyon TL aydınlatma yatırımı!

Toroslar EDAŞ, Hatay'da aydınlatma yatırımı içim 2015'de 2.5 milyon yatırımı yaptığını ve devam eden çalışmalar ile 2016 yılı içerisinde de 3.5 milyon lira daha ayrıldığını açıkladı.

Vadipark Evleri Seyrantepe iletişim!

Vadipark Evleri Seyrantepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Şantiyesi kurulan Vadipark Seyrantepe projesi Artaş İnşaat - Aydınlı Grubu ortaklığında hayata geçiriliyor....

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim!

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 939 55 33 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu ortaklığında inşa edilecek.

Vadistanbul Park Rezidans iletişim!

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Vadistanbul Park Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Lokum Evler Aydınlı iletişim bilgileri!

Lokum Evler Aydınlı iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0216 420 0 556 olarak belirlendi. Dairelerin 167 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje 722 adet konuttan meydana geliyor.

Folkart Bornova Life Rezidans iletişim!

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Folkart Bornova Life Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

İzmir Folkart Bornova Life iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı bulunuyor. İzmir Folkart Bornova Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

İzmir Folkart Bornova Life iletişim!

İzmir Folkart Bornova Life iletişim için 444 22 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 828 adet daireden meydana gelen projenin İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı bulunuyor.

Aydın Vadi Evleri iletişim bilgileri!

A3 İnşaat ve Global Gayrimenkul Geliştirme ortaklığıyla hayata geçirilen Aydın Vadi Evleri projesinde toplam 135 daire bulunuyor. Proje 2 etaptan oluşuyor. İşte Aydın Vadi Evleri iletişim bilgileri...

Didim Akbük Doğa Evleri iletişim bilgileri!

Aydın İl'i Didim İlçe'sinde yer alan Didim Akbük Doğa Evleri toplam 48 daireden oluşuyor. Proje toplam 5 bin 770 metrekare arsa alanında yükseliyor. Didim Akbük Doğa Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Deniz GYO yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgileri!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı.

Markn Aydınlatma iletişim Haberi

Markn Aydınlatma iletişim

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Caner Anaç tarafından kuruldu.

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
ELEKTRİK MALZEMELERİ a. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. c. Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek...