28 / 04 / 2024

Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Küçük tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi'nde kuruldu.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi kuruldu!

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selda Göksu tarafından kuruldu.

Fed Metal Yapı İnşaat Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fed Metal Yapı İnşaat Reklam Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Gökçe tarafından kuruldu.

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Bariş tarafından kuruldu.

Mahbitex Gayrimenkul İnşaat Reklam Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahbitex Gayrimenkul İnşaat Reklam Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahaddin Özbek tarafından kuruldu.

Blackstones İnşaat Reklam Medikal Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blackstones İnşaat Reklam Medikal Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kuşdemir tarafından kuruldu.

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Yalıç İnşaat Reklam Tekstil Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıç İnşaat Reklam Tekstil Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gediz Yalıç tarafından kuruldu.

Dzm İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dzm İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Kimya Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Duran tarafından kuruldu.

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Keser tarafından kuruldu.

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Önder tarafından kuruldu.

Prodate Yapı Malzemeleri İnşaat Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodate Yapı Malzemeleri İnşaat Reklam Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Aydemir tarafından kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Küçük tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...