13 / 05 / 2024

marmara 3 ne zaman teslim

marmara 3 ne zaman teslim

İhlas Holding tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen ve toplamda 396 konuttan meydana gelen Marmara 3 ne zaman teslim edilecek? Projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor...

Marmara 3.1 büyüklüğünde sallandı, deprem uzmanı Naci Görür açıkladı: Büyük depremin öncüsü mü? SON DAKİKA!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da dün akşam meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki bu deprem, beklenen büyük depremin öncüsü mü? İşte detaylar...

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

Neden OnePlus Nord 3 almalıyım? OnePlus Nord 3’ün özellikleri ortaya çıktı!

İddialarla gündemden düşmeyen OnePlus Nord 3 modelinin özellikleri de belli oldu. Gündemden düşmeyen ürün fiyat performans ürünü mü? OnePlus Nord 3 ne kadar? İşte detaylar…

iOS 16.3 ne zaman çıkacak? Yeni sürüm ile gelecek yenilikler neler?

 Apple'ın iOS 16.3 çalışmalarını hızlandıracak gibi görünüyor. Bu kapsamda önümüzdeki hafta kullanıma sunulacaktır. iOS 16.3 güncellemesi  beraberinde neler getirecek? İşte yeni sürümden öne çıkanlar...

İşten çıkarma dalgası büyüyor! Dünya devi, 10 bin kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor

Küresel ekonomideki daralma ve belirsizliğin artması nedeniyle e-ticaret devi Amazon'un küresel iş gücünün yüzde 3'üne denk gelen 10 bin kişiyi işten çıkarmaya hazırlandığı açıklandı.

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.

Marmara'daki az katlı yapılar sular altında kalabilir!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Pampal, Marmara Depremi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Süleyman Pampal, deprem sonrasında olabilecek tsunamiye ilişkin de konuştu...

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün detayları belli oldu!

İstanbul'un Avrupa yakasında Karadeniz'den Marmara Denizi'ne kazar uzayacak şekilde dizayn edilen su yolu projesi Kanal İstanbul'un güzergahında yapılacak ilk köprüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Kanal İstanbul beklenen İstanbul depremini tetikler mi?

Prof. Dr. Haluk Özener, "Kanal İstanbul'un yapılması beklenen Marmara depremini öne çekmesi gibi bir şey söz konusu değil. Depremden sonra oluşabilecek zararları artırmıyor ama orada yol açabilir" dedi.

Naci Görür: Beklenen Marmara depremi öne çekilmiş olabilir!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depremin kitabını yazdı ve çok önemli uyarılar yaptı. İşte Naci Görür'ün o uyarıları...

Marmara depremi, denize kıyısı olan tüm şehirleri etkileyecek!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aysun Aykan, "Marmara Denizi’nin içinde olacak depremden Marmara Denizi'ne kıyısı olan tüm şehirlerin ağır bir şekilde etkileneceği bilinmelidir" uyarısı yaptı.

Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi’ne devredildi!

Kurucuları arasında Ahmet Davutoğlu'nun da olduğu  ve yönetim kadrosu "Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na yakın" olarak bilinen Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi'ne devredildi.

marmara 3 ne zaman teslim Haberi

marmara 3 ne zaman teslim

Marmara 3 ne zaman teslim sorusunun cevabına geçmeden önce biraz projeden bahsedelim. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 


Toplamda 396 konuttan meydana gelen Marmara 3 Evleri, 47 bin 102 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


Marmara 3 ne zaman teslim?


Marmara 3 ne zaman teslim sorusuna göre projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor.


Beylikdüzü Marmara 3 Evleri'nde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, fitness merkezi, sauna gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


İhlas Marmara Evleri 3 satılık dairelerini satın almak için ister firma bünyesinde yer alan seçeneklerden, ister banka kredisi seçeneğinden yararlanılabiliyor.



Marmara Mahallesi Hürriyet Bulvarı No:239 A Yakuplu - Beylikdüzü / İstanbul


Telefon: 0212 876 18 40

Web adresi: