23 / 05 / 2024

marmara birlik ödül alan projeler

marmara birlik ödül alan projeler

Marmarabirlik tarafından İznik, Orhangazi ve Erdek Kooperatifleri için geliştirilen atık su arıtma ve depolama tesislerinden oluşan 3 ayrı çevre dostu projeleri BEBKA ve GMKA tarafından destek programlarına alındı.

Küçükçekmece Belediyesi'ne 4 ödül!

Marmara Belediyeler Birliği tarafından altıncısı düzenlenen ‘Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’ sahiplerini buldu. Küçükçekmece Belediyesi, dört ayrı kategoride de dört ödül alarak büyük bir başarıya imza attı.

Marmara Belediyeler Birliği’nden İBB'ye 5 ödül!

Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ve İBB Şirketlerinden Medya AŞ’nin sponsor olduğu 6. Altınkarınca Belediyecilik Ödül Töreni’nde, ödülleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe verdi.

Sultangazi Belediyesi'ne imar şehircilik ve estetil ödülü!

Sultangazi Belediyesi İmar Şehircilik ve Estetik kategorisinde “Mahalle Yaşam Merkezleri” Projesi ile Marmara Belediyeler Birliği tarafından altıncısı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde ikincilik ödülü aldı.

Sultangazi Belediyesi'ne imar şehircilik ve estetik ödülü!

Sultangazi Belediyesi İmar Şehircilik ve Estetik kategorisinde “Mahalle Yaşam Merkezleri” Projesi ile Marmara Belediyeler Birliği tarafından altıncısı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde ikincilik ödülü aldı.

Lavinya Marmara Evleri satılık!

Toplam 115 daire ve 17 dükkandan meydana gelen proje İstanbul Büyükçekmece Batıköy sahilinde hayata geçiriliyor. Lavinya Marmara Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Doğu Marmara'da yılın 7 aylık döneminde 35 bin 908 konut satıldı!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara'da yılın 7 aylık döneminde 35 bin 908 konut satıldı. Bu dönemde, en fazla konut sanayi kenti Kocaeli'de satıldı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesine uluslararası finansman ödülü!

Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olarak kabul edilen 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi, uluslararası ekonomi dergisi EMAE Finance tarafından verilen ‘Finansman Ödülü’nün sahibi oldu.

Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması ödül töreni yapıldı!

Bu yıl 7. si düzenlenen "Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu öğrencisi Betül Kirez tarafından hazırlanan tasarım "Ersa Ofis Özel Altın" ödülünü kazandı.

Doğu Marmara'da yılın ilk ayında 5 bin 216 konut satıldı!

Doğu Marmara'da yılın ilk ayında 5 bin 216 konut safı İd TUIK'in konut satış istatistiklerinden derlenen bilgiye göre, bölgede ocakta satışla el değiştiren konut sayısı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,6 artarak 5 bin 21 6'ya yükseldi.

Marmara Forum ve Forum İstanbul Stevie Ödülleri'nde dört ödül aldı!

Marmara Forum ve Forum İstanbul Stevie Ödülleri'nde dört ödülün sahibi oldu. Marmara Forum, gerçekleştirdiği "QR Koridor" ile "Etkinlikler" ve "En İyi Sergi Teşhiri, Stand ya da Özelliği" kategorilerinde iki altın Stevie Ödülü kazandı.

Marmara Park, MIPIM'de En İyi Alışveriş Merkezi Ödülü'nü aldı!

Marmara Park “En İyi Alışveriş Merkezi” kategorisinde MIPIM Ödülü’nü kucakladı

Marmara Forum AVM, En İyi Alışveriş Merkezi Ödülü'nün sahibi oldu!

ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından düzenlenen 2012 ICSC Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülü seçmelerinde Marmara Forum tüm rakiplerini geride bırakarak En İyi Alışveriş Merkezi Ödülü'nü aldı

The Marmara Taksim, ödüllere doymuyor!

The Marmara Taksim, turizm sektörüne değer katan projeleri ve hizmet kalitesinin yanı sıra misafir ilişkileri yönetimindeki başarısı sayesinde son üç ayda birçok ödülün sahibi oldu

marmara birlik ödül alan projeler Haberi

marmara birlik ödül alan projeler


Marmarabirlik'in kooperatifleri için hazırladığı çevre dostu projeler en başarılı projeler içinde yer aldı. 

Marmarabirlik tarafından İznik, Orhangazi ve Erdek Kooperatifleri için geliştirilen atık su arıtma ve depolama tesislerinden oluşan 3 ayrı çevre dostu projeleri BEBKA ve GMKA tarafından destek programlarına alındı. Başvuruda bulunan 200 proje içinden seçilen Marmarabirlik'in projelerinin toplam maliyeti 2,5 milyon TL olarak belirlendi. 


Kısa adı BEBKA olan Bursa,Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı Çevre Dostu Üretim Mali Destek programı kapsamında Marmarabirlik'in İznik ve Orhangazi Kooperatifleri tarafından geliştirdiği 2 ayrı projeyi, 200 başvuru arasından başarılı bulup desteklemeyi uygun gördü. 


Proje kapsamında İznik Kooperatifi adına hazırlanan "Zeytin Sektöründe Sürdürülebilir Temiz Üretim Yöntemi ile Kirliliğin Kaynağında Azaltılması" projesi geleneksel sistem yerine havalı sistem zeytin deposu yapımını kapsıyor. Orhangazi Kooperatifi adına hazırlanan ve BEBKA tarafından...