23 / 05 / 2024

marmara birlik projeleri

marmara birlik projeleri

Marmarabirlik tarafından İznik, Orhangazi ve Erdek Kooperatifleri için geliştirilen atık su arıtma ve depolama tesislerinden oluşan 3 ayrı çevre dostu projeleri BEBKA ve GMKA tarafından destek programlarına alındı.

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalabiliriz! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalınabileceğini vurguyarak, depreme karşı birlik olma çağrısında bulundu. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Türk çiftçiler dikkat, hepiniz bunu bekliyordunuz! Fiyat resmen açıklandı, hemen bakın karar verin

Türkiye'de zeytin üretimi gerçekleştiren çiftçiler Marmara Birlik'in alım fiyatının ne kadar olacağını merak ediyordu. Çiftçilerin merakını gideren açıklama yapıldı.

TOKİ Marmara ve Ege Bölgesindeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamı 2020'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı projeleri TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda tamamlanan bütçe görüşmelerinde ortaya konuldu. Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamının 2020'de hizmete girmesi planlanıyor...

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Huzurlu Marmara Güneşli ve Bostancı projeleri geliyor!

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'nden sonra Huzurlu Marmara Güneşli ve Bostancı projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor...

Ali Özcan: İnşaat projeleri hızlandırılmalı!

Birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin daha iyi yerlere geleceğini belirten Arslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi başkanı Ali Özcan,belediyelerin özellikle inşaat sektöründeki projeleri hızlandırmasını istedi.

Birlik Vakfı'nda TOKİ’nin yeni projeleri konuşuldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Birlik Vakfı Ankara Şubesi'nde yaklaşık 700 bin konut ve 8 bine yaklaşan sosyal donatı üretim rakamlarına ulaşıldığını açıkladı.

Ulaşım projeleri Bursa'nın stratejik önemini artıracak!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, özellikle Kuzey Marmara Otoyolu, Çanakkale Boğaz Köprüsü ve İzmit Körfez Geçişi projeleri ve bu yatırımlara bağlantılı gerçekleştirilecek olan diğer altyapı çalışmaları ile Bursa'nın stratejik öneminin artacağına vurgu ya

Marmara Belediyeler Birliği genel kurulunda deprem vurgusu!

Marmara Belediyeler Birliği 2014 yılı Birlik Meclisi II. Olağan Toplantısı, deprem gündemi ile Antalya’da toplandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandili Rasathanesi'nden Prof. Dr. Mustafa Erdik’in “Marmara’da Deprem Gerçeği” başlıklı sunumu toplantıda büyük ilgi

Katı atık yönetimi projeleri kapsamında Almanya'ya ziyaret gerçekleştirildi!

Katı atık yönetimi projeleri kapsamında Almanya'ya ziyaret gerçekleştirildi. Teknik Çalışma Programına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Uzmanları, 7 ilde yer alan projelerin faydalanıcıları olan Belediye Başkanlıkları ve Katı Atık Birlik temsilcileri katılac

Ege Birlik yeni projesi Garden Villas için Proje Beyaz ile anlaştı!

Ağırlıklı olarak özel yazlık konut projeleri geliştiren Ege Birlik İnşaat, Garden Villas projesinin yurt içi ve yurt dışı satış ve stratejik planlama süreçlerini yürütecek olan Projebeyaz Danışmanlık ile işbirliği yapıyor.

marmara birlik projeleri Haberi

marmara birlik projeleri


Marmarabirlik'in kooperatifleri için hazırladığı çevre dostu projeler en başarılı projeler içinde yer aldı. 

Marmarabirlik tarafından İznik, Orhangazi ve Erdek Kooperatifleri için geliştirilen atık su arıtma ve depolama tesislerinden oluşan 3 ayrı çevre dostu projeleri BEBKA ve GMKA tarafından destek programlarına alındı. Başvuruda bulunan 200 proje içinden seçilen Marmarabirlik'in projelerinin toplam maliyeti 2,5 milyon TL olarak belirlendi. 


Kısa adı BEBKA olan Bursa,Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı Çevre Dostu Üretim Mali Destek programı kapsamında Marmarabirlik'in İznik ve Orhangazi Kooperatifleri tarafından geliştirdiği 2 ayrı projeyi, 200 başvuru arasından başarılı bulup desteklemeyi uygun gördü. 


Proje kapsamında İznik Kooperatifi adına hazırlanan "Zeytin Sektöründe Sürdürülebilir Temiz Üretim Yöntemi ile Kirliliğin Kaynağında Azaltılması" projesi geleneksel sistem yerine havalı sistem zeytin deposu yapımını kapsıyor. Orhangazi Kooperatifi adına hazırlanan ve BEBKA tarafından...