22 / 07 / 2024

Marmara Ereğlisi arsa satışı

Marmara Ereğlisi arsa satışı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Marmara Ereğlisi'nde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. 

Tekirdağ ve Antalya'da 15 adet arsa ile 2 arazi satılıyor!

Marmaraereğlisi Belediyesi ve Manavgat Belediyesi, 15 adet arsa ile 2 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Tekirdağ ve Kütahya'daki 31 adet arsa Şubat'ta satışta! 

Kütahya Hisarcık ve Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde yer alan toplam 31 adet arsa satılıyor. Peki Kütahya ve Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

Ereğli Belediyesi 33 milyon TL'ye arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Eti Mahallesi'nde yer alan arsayı 32 milyon 976 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Marmaraereğlisi Belediyesi Tekirdağ'da arsa satacak!

Tekirdağ İli Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Karayolları o ilde gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tekirdağ İli Marmara Ereğlisi İlçesi, Çeşmeli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Ereğli Belediyesi Konya'da 4 taksitle arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde yer alan arsayı 4 taksitle satışa çıkardı.

Marmaraereğlisi Belediyesi 4 adet arsa satıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Marmaraereğlisi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Marmara Ereğlisi'ndeki 5 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Marmara Ereğlisi'nde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. 

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Marmara Ereğlisi arsa satışı Haberi

Marmara Ereğlisi arsa satışı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafndan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı satışa sunuldu. KDV'den muaf olarak satışa sunulan arsalar için açık artırma 16 Eylül tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek. 

Satışa sunulan arsalar için yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade imkanı sunuluyor. Arsalar 1 milyon 430 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. 

Açık artırma T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Konferans Salonu Çankaya ve  İzmir Bornova Kültür ve Sanat Merkezi konferans Salonu Bornova'da gerçekleştirilecek.

Bilgi için: 0212 608 15...