27 / 04 / 2024

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı ibrahim uyan

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı ibrahim uyan

Hürriyet Gazetesi'nin arka sayfasında Marmara Ereğlisi'ndeki tarihi Bizans eserleri için bugün yayımlanan ilanda neler denildi? İlanı veren Ertan Furtun, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı kime şikayet etti? İşte o ilanın tam metni...

Ereğli Belediyesi 33 milyon TL'ye arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Eti Mahallesi'nde yer alan arsayı 32 milyon 976 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 10 bin 500 metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 10 bin 587 metrekare alana sahip.

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Marmaraereğlisi Belediyesi Tekirdağ'da arsa satacak!

Tekirdağ İli Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede üç arsa satacak!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Kepez, Uzun Mehmet ve Bağlık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. 

Karayolları o ilde gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tekirdağ İli Marmara Ereğlisi İlçesi, Çeşmeli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Ereğli Belediyesi Konya'da 4 taksitle arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde yer alan arsayı 4 taksitle satışa çıkardı.

Marmaraereğlisi Belediyesi 4 adet arsa satıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Marmaraereğlisi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye dubleks dükkanlar satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Merkez ilçesi Ereğlikapı'da yer alan 4 adet dubleks mağazayı satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili tüm detaylar...

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Marmara Ereğlisi'ndeki 5 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Marmara Ereğlisi'nde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. 

Konya'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Konya Ereğli Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı, Hüseyin Oprukçu yıkım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Beklenen İstanbul depreminde tahminler değişiyor!

1-7 Mart Deprem Haftası'nda Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye'nin deprem gerçeği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, "İki tane deprem olacak. Bir tanesi Küçükçekmece önünde. Bir tanesi de Marmara Ereğli'sinin önünde" dedi.

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı ibrahim uyan Haberi

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı ibrahim uyan


Hürriyet Gazetesi'ne tam sayfa ilan vererek son sayfasını kapatan "Marmara Ereğlisi sakini Ertan Furtun" o ilanı şöyle;


Hürriyet Gazetesi'ndeki tam sayfa ilan hakkında detaylı bilgiler için tıklayın!



KAMUOYUNA DUYURU


MARMARA EREĞLİLİLER ARTIK “UYAN”


TEKİRDAĞ MÜZE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ARKEOLOJİK KAZILARINDA ORTAYA ÇIKARTILAN 

TARİHİ BİZANS ESERLERİ YOK EDİLİYOR...


- MARMARAEREĞLİSİ İlçemizde bulunan Bizans ve Roma döneminden kalma ANTİK PERİNTOS KENTİ 1980’li yıllarda Kültür Bakanlığı ve Tekirdağ Müze Müdürlüğü’nün birlikte yaptığı arkeolojik kazılarla ortaya çıkartıldı. Sadece ülkemize değil, tüm Dünya’ya ait olan bu tarihi Bizans eserleri, Edirne Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından gelecek nesillere ait emanet bir kültür mirası olarak yıllardır göz nuru gibi korunmaktaydı. 


- Fakat, Antik Perintos Kenti’nde yer alan ve 3. Derecede Arkeolojik Sit alanı içinde kalan 13 pafta, 335 ada 1 (eski adıyla...