29 / 04 / 2024

Konya'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Konya'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Konya Ereğli Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı, Hüseyin Oprukçu yıkım çalışmaları hakkında bilgi verdi.



Konya Ereğli'de çevre güvenliğini tehdit eden ve görüntü kirliliği yaratan yapılar teker teker ortadan kaldırılıyor. Posta'da yer alan habere göre; Ereğli Belediyesi ilçe genelinde metruk yapıların yıkım işlemlerini hızlandırdı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu yıkım çalışmaları hakkında şu detayları aktardı: 

 Konya da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

"Ereğlimizin çeşitli noktalarında kullanılmayan, yıkılmak üzere olduğu için de tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların sahipleri ile iletişim halinde yıkımlarını gerçekleştiriyoruz. Bu binalar, hemşehrilerimizin can güvenliğini tehdit etmelerinin yanında madde kullanıcıları ve benzer zararlı alışkanlıklara fırsat verdiği için de huzursuzluk oluşturuyor. Hem kötü görüntüyü ortadan kaldırmak hem de vatandaşlarımızın huzurunun bozulmasını engellemek amacıyla metruk binaların yıkımına devam edeceğiz."

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!


Geri Dön