29 / 04 / 2024

Nazilli'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Nazilli'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Aydın Nazilli Belediyesi ilçe genelinde metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 



Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan metruk binaların yıkım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Nazilli Belediyesi'nde yer alan habere göre; belediye ekipleri son olarak, Sümer Mahalle'sinde yer alan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi.

Çalışmaları izleyen mahalle muhtarı Dilbaz; “Mahallemizde bulunan metruk evlerin yıkımı hususunda belediyemize başvurduk. Mahalle sakinlerimizin ve vatandaşlarımızın rahatsız olduğu ortamdan kurtulabilmesi için belediyemize yapmış olduğumuz müracaat kabul edildi ve yıkım çalışmalarına başladık. Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a, Fen İşleri Müdürümüz Erkan Taytaş’a ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmaların da aynı hızda devam edebilmesi için başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Nazilli de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Metruk binaların estetik olarak mahalleye zarar verdiğini söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Saha ekiplerimiz tarafından Nazillimiz genelinde metruk binaların tespiti yapılıyor. İlçemizin modern dokusunu bozan, can ve mal güvenliğini tehlikeye atan tüm noktalarda ekiplerimiz tarafından gerekli çalışmalar yapılacaktır” dedi. 

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!


Geri Dön