27 / 04 / 2024

Marmara ereğlisi Hürriyet tam sayfa ilan

Marmara ereğlisi Hürriyet tam sayfa ilan

Hürriyet Gazetesi'nin arka sayfasında Marmara Ereğlisi'ndeki tarihi Bizans eserleri için bugün yayımlanan ilanda neler denildi? İlanı veren Ertan Furtun, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı kime şikayet etti? İşte o ilanın tam metni...

Karayolları o ilde gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tekirdağ İli Marmara Ereğlisi İlçesi, Çeşmeli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Marmara Ereğlisi'ndeki 5 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Marmara Ereğlisi'nde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. 

Kuzey Marmara Otoyolu son durum 2021!

Asya ve Avrupa kıtasını birbirine bağlayan Kuzey Marmara Otoyolu projesi hızla tamamlanıyor. Proje proje ne zaman hizmete açılacak? İşte Kuzey Marmara Otoyolu son durum 2021...

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Hürriyet Emlak'ta kullanıcı sayısı 3 katına çıktı!

Faiz indirim kampanyasının açıklandığı haziran ayının ilk günlerinden itibaren 'satılık talebinde geçtiğimiz 5 yılın en yüksek seviyesini gördüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, konut aramalardaki hareketliliğin kullanıcı sayılarının 3 katına çıkardığını söyledi.

Hürriyet Emlak'tan İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

Hürriyet Emlak, kalıcı deprem konutlarının ailelere teslim edilmesi beklenen 1 yıllık süre zarfında toplam 20 ailenin kira masraflarını tamamen karşılayacak. 

Küçükçekmece ve Avcılar'a dikkat!

Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’un önünde olacak olan deprem Küçükçekmece ile Avcıların önünde olacak ve bu deprem 6,4 ile 6,7 arasında olacak" dedi.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Hürriyet Emlak'tan Emlak Akademisi!

Hürriyet Emlak, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliğiyle online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi'ni kurdu.

Hürriyet Emlak gayrimenkul danışmanlarını Emlak Akademisi’nde buluşturuyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünü dijitalleştirme görevini üstlenen Hürriyet Emlak, online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi’ni hayata geçirdi.

Marmara ereğlisi Hürriyet tam sayfa ilan Haberi

Marmara ereğlisi Hürriyet tam sayfa ilan


Hürriyet Gazetesi'ne tam sayfa ilan vererek son sayfasını kapatan "Marmara Ereğlisi sakini Ertan Furtun" o ilanı şöyle;


Hürriyet Gazetesi'ndeki tam sayfa ilan hakkında detaylı bilgiler için tıklayın!



KAMUOYUNA DUYURU


MARMARA EREĞLİLİLER ARTIK “UYAN”


TEKİRDAĞ MÜZE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ARKEOLOJİK KAZILARINDA ORTAYA ÇIKARTILAN 

TARİHİ BİZANS ESERLERİ YOK EDİLİYOR...


- MARMARAEREĞLİSİ İlçemizde bulunan Bizans ve Roma döneminden kalma ANTİK PERİNTOS KENTİ 1980’li yıllarda Kültür Bakanlığı ve Tekirdağ Müze Müdürlüğü’nün birlikte yaptığı arkeolojik kazılarla ortaya çıkartıldı. Sadece ülkemize değil, tüm Dünya’ya ait olan bu tarihi Bizans eserleri, Edirne Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından gelecek nesillere ait emanet bir kültür mirası olarak yıllardır göz nuru gibi korunmaktaydı. 


- Fakat, Antik Perintos Kenti’nde yer alan ve 3. Derecede Arkeolojik Sit alanı içinde kalan 13 pafta, 335 ada 1 (eski adıyla...