27 / 04 / 2024

Marmara Ereğlisi sakini Ertan Furtunun ilanı

Marmara Ereğlisi sakini Ertan Furtunun ilanı

Hürriyet Gazetesi'nin arka sayfasında Marmara Ereğlisi'ndeki tarihi Bizans eserleri için bugün yayımlanan ilanda neler denildi? İlanı veren Ertan Furtun, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı kime şikayet etti? İşte o ilanın tam metni...

Karayolları o ilde gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tekirdağ İli Marmara Ereğlisi İlçesi, Çeşmeli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Marmara Ereğlisi'ndeki 5 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Marmara Ereğlisi'nde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. 

Beklenen İstanbul depreminde tahminler değişiyor!

1-7 Mart Deprem Haftası'nda Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye'nin deprem gerçeği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, "İki tane deprem olacak. Bir tanesi Küçükçekmece önünde. Bir tanesi de Marmara Ereğli'sinin önünde" dedi.

Küçükçekmece ve Avcılar'a dikkat!

Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’un önünde olacak olan deprem Küçükçekmece ile Avcıların önünde olacak ve bu deprem 6,4 ile 6,7 arasında olacak" dedi.

Prof. Şener Üşümezsoy’dan deprem açıklaması!

Marmara Ereğli’sinde bugün gerçekleşen deprem sonrası beklenen İstanbul depremi ile ilgili konuşan Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, bugünkü  depremin Silivri-Tekirdağ fay hattında olduğunu söyledi.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'nde yazlık fiyatları yüzde 25 arttı!

Türkiye'de başlayan normalleşme sürecinde İstanbullular, bölgeye yaklaşık 100 kilometre mesafede olan Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesindeki yazlık konutlara ilgi gösteriyor.

Prof. Ercan: Manisa depremi İstanbul’u etkilemez, Tekirdağ depreminden korkun!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Manisa'da meydana gelen depremin ardından açıklama yaptı. Ercan, "Korkulması gereken Tekirdağ depremidir. Tekirdağ depremi Marmara Ereğlisi-Silivri arasında olacak" dedi...

İstanbul depremi ardından endişe verici açıklamalar!

İstanbul Silivri açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem oldu. Marmara Denizi'nde yaşanan deprem, Silivri'ye komşu Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ile Çorlu ilçelerinde de hissedildi...

Marmara Ereğlisi'nde 17.1 milyon TL'ye satılık tarla!

Marmara Ereğlisi Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Tekirdağ ili, Marmara Ereğlisi ilçesi, Marmaraereğlisi Mahallesi 1601 parsel ve 1602 parsel yer alan tarlaları 17 milyon 108 bin TL'ye satıyor...

Özelleştirme İdaresi'nden otel ve konut izni!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Antalya Kemer, Bodrum Bitez, İzmir Gümüldür, Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde bulunan arsalarının imar planlarını değişti.

Tekirdağ Büyükşehir, 11. okulunun temelini attı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Saray hariç diğer ilçelerden sonra 10. okulun temeli Marmara Ereğlisi ilçesinde atıldı.

İbrahim Uyan'dan kaçak bina haberine açıklama!

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Uyan, sözü edilen haberde, kendisine ait olduğu söylenen otel inşaatında kaçak çıkmaların olduğunu yalanladı.

Marmara Ereğlisi liman amaçlı imar planı askıda!

Tekirdağ Marmara Ereğlisi İlçesi Liman Amaçlı 1/1000 Ölçekli Uygulama ve 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Plan Değişikliği askıya çıkarıldı...

Marmara Ereğlisi sakini Ertan Furtunun ilanı Haberi

Marmara Ereğlisi sakini Ertan Furtunun ilanı


Hürriyet Gazetesi'ne tam sayfa ilan vererek son sayfasını kapatan "Marmara Ereğlisi sakini Ertan Furtun" o ilanı şöyle;


Hürriyet Gazetesi'ndeki tam sayfa ilan hakkında detaylı bilgiler için tıklayın!



KAMUOYUNA DUYURU


MARMARA EREĞLİLİLER ARTIK “UYAN”


TEKİRDAĞ MÜZE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ARKEOLOJİK KAZILARINDA ORTAYA ÇIKARTILAN 

TARİHİ BİZANS ESERLERİ YOK EDİLİYOR...


- MARMARAEREĞLİSİ İlçemizde bulunan Bizans ve Roma döneminden kalma ANTİK PERİNTOS KENTİ 1980’li yıllarda Kültür Bakanlığı ve Tekirdağ Müze Müdürlüğü’nün birlikte yaptığı arkeolojik kazılarla ortaya çıkartıldı. Sadece ülkemize değil, tüm Dünya’ya ait olan bu tarihi Bizans eserleri, Edirne Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından gelecek nesillere ait emanet bir kültür mirası olarak yıllardır göz nuru gibi korunmaktaydı. 


- Fakat, Antik Perintos Kenti’nde yer alan ve 3. Derecede Arkeolojik Sit alanı içinde kalan 13 pafta, 335 ada 1 (eski adıyla...