05 / 05 / 2024

marmara evleri 2

marmara evleri 2

Marmara Evleri'ne bir yenisi daha ekleniyor. Beylikdüzü'nde E5-TEM bağlantı yoluna ve sahile birkaç dakika mesafede olan Marmara Evleri 3'te satışlar mayısta başlarken, tüm detaylar düşünüldüğü için buzdolabınızı alıp gitmeniz yeterli

Marmara Evleri 4'te 2+1'ler 1 milyon 40 bin TL'ye!

İhlas Yapı imzası ve Kiler GYO güvencesi ile yükselen Marmara Evleri 4'te 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 2+1'lerin fiyatları 1 milyon 40 bin TL'den başlıyor.  

Liv Marmara Evleri ödeme şekli!

Liv Marmara Evleri ödeme şekli kapsamında 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor...

İhlas Marmara Evleri 2.Kısım'a fitness salonu geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen İhlas Marmara Evleri 2. Kısmı’nda açtığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi hizmet vermeye başladı. SPA Merkezi niteliğinde olan merkezin içine fitness salonu da yapılıyor.

Huzurlu Marmara Evleri satış ofisi!

Huzurlu Marmara Evleri satış ofisi ile 444 4 136 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Avcılar İDO İskelesi 10 dakika mesafede olan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan konutlar bulunuyor.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri satılık!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Huzurlu İnşaat imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kartal Mesa Marmara Evleri fiyatları!

Kartal Mesa Marmara Evleri fiyatları konutların planlarına göre değişiyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede 2017 yılı Haziran ayında anahtar teslimlerinin yapılması planlanıyor.

Mesa Marmara Evleri satılık!

Mesa Marmara Evleri satılık daire seçenekleri arasında 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. İDO Pendik İskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara Residence'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 20 katlı tek blok olarak tasarlanan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor. Peki Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Mesa Marmara Evleri fiyat listesi!

Mesa Marmara Evleri fiyat listesi 2+1 dairelerde 592 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Mesa Marmara Evleri Kartal'da daire teslimlerinin Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor...

Mesa Marmara Evleri Kartal fiyat!

Mesa Marmara Evleri Kartal fiyat listesine göre 2+1'lerin fiyatları 592 bin 200 TL'den başlıyor. Mesa Marmara Evleri Kartal projesinde 105 rezidans daire yer alıyor...

İzmir Prestij Evleri 2 yoğun ilgi görüyor!

İzmir'in en hızlı değer kazanan bölgelerinden Çiğli'de inşa edilen Prestij Evleri 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.Prestij Evleri 2 projesi yoğun ilgi gördü.

İhlas Marmara Evleri'nin bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı!

Beylikdüzü Belediyesi, İhlas Marmara Evleri 1. Kısım’da kapsamlı bir çalışma yürüttü. Fen İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İhlas 1 sitesinin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Lavinya Marmara Evleri satılık!

Toplam 115 daire ve 17 dükkandan meydana gelen proje İstanbul Büyükçekmece Batıköy sahilinde hayata geçiriliyor. Lavinya Marmara Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

marmara evleri 2 Haberi

marmara evleri 2

2850 konutluk Marmara Evleri 1 ve 2100 konutluk Marmara Evleri 2'den sonra 396 daire ve 38 mağazadan oluşan Marmara Evleri 3'ün inşaasına başlandı. 

Proje grubunun tasarım verisi, yatırımcılarının 1 ve 2'de, neyi ne kadar talep ettiklerini inceleyerek oluşmuş. Sonuç olarak gelinen noktada, Marmara Evleri 3 için "Sadece buzdolabınızı alın ve gidin” diyebiliyoruz. Çünkü tüm detayları çözülmüş konutlar sizleri bekliyor olacak.


Marmara Evleri 3 diğerlerinden farklı


Marmara Evleri'nde yaşayanların kendi mahalle atmosferini oluşturduğu içe dönük konforun değerli olduğunu görüyoruz. Marmara Evleri 3 diğerlerinden farklı olarak kente de açılıyor çünkü arazinin konumu bölgenin ana arterini tanımlar nitelikte. 47 bin 102 metrekare dikdörtgen arazinin büyük cephesi ana cadde üzerinde. Cadde boyunca projenin alt katları kente ait dükkanlara ve mağazalara ayrılmış. Arkadlı yaya yolu üzerinde banka...