02 / 05 / 2024

Marmara evleri satılıyor

Marmara evleri satılıyor

398 dairenin bulunduğu Marmara Evleri 3'teki 38 mağaza satışa çıkarıldı. Mağazaların metrekaresi 7 bin TL'den başlıyor

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

İsviçre'deki dağ evleri 6 liraya satılıyor!

İsviçre’nin güneyinde yer alan Monti Sciaga adlı dağ köyündeki eski taş evleri 1 İsviçre Frangı (5.8 TL) gibi sembolik bir fiyata satılıyor.

Kiler Marmara Evleri satılık!

Kiler Marmara Evleri İstanbul Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da inşa ediliyor. Kiler Marmara Evleri satılık daireler 7 blok şeklinde yükseliyor.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri satılık!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Huzurlu İnşaat imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mesa Marmara Evleri satılık!

Mesa Marmara Evleri satılık daire seçenekleri arasında 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. İDO Pendik İskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Mesa Marmara Kartal satılık daire!

Mesa Marmara Kartal satılık daire fiyatları 3+1'lerde peşinde 846 bin TL'den başlıyor. Mesa Marmara Evleri Kartal projesinde daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Kağıthane DKY On Evleri satılık!

Kağıthane DKY On Evleri satılık konut tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandı. Konut, ofis ve ticaret alanından meydana gelen projede peşin ödeme yapıldığında yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Esenyurt Marmara Garden satılık daire!

Bayburtlu İnşaat tarafından yükselen projede 522 konut ve ticari alanlar yer alıyor. Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ Evleri satılık!

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin hemen yapıldığı projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütlüyor.

DKY On Evleri satılık!

DKY On Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1,5 ve 2+1,5'lar yer alıyor. Ön talep süreci devam eden proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek.

Esenyurt Marmara Garden satılık!

Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Bayburtlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Simart City Evleri satılık daire fiyatları!

Fiyatların 400 bin liradan başlangıç gösterdiği Simart City projesinde teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması planlanıyor. İşte Simart City Evleri satılık daire fiyatları...

TEM Point Evleri satılık!

TEM Point Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. TEM Otoyolu kenarında olan proje 5 blok halinde inşa edilecek.

Marmara evleri satılıyor Haberi

Marmara evleri satılıyor

İhlas'ta mağaza satışları başladı


398 dairenin bulunduğu Marmara Evleri 3'teki 38 mağaza satışa çıkarıldı. Mağazaların metrekaresi 7 bin TL'den başlıyor


İhlas Yapı'nın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Marmara Evleri 3'ün daire satışları sürüyor. İnşaatı devam eden Kristalşehir ve Bizim Evler 4'ün ardından deniz manzaralı yeni projesine başlayan şirket, projede yer alan 38 mağazayı da satışa sundu. 47 bin metrekarelik arsa üzerine 398 daireden oluşan Marmara Evleri 3'te mağazalar, bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlanmış. Yol boyu çarşıda banka şubeleri, market, eczane, restaurant, beyaz eşya mağazası ve pek çok ticari ünitenin yer alması bekleniyor. Metrekare fiyatları ise 7 bin liradan başlayan mağazaların büyüklükleri ise 61 ile 788 metrekare arasında değişiyor. 


80 milyonluk proje


Yeni hizmete giren marina ve yat limanına iki kilometre, E-5 karayoluna ise...