01 / 05 / 2024

Marmara Garden nerede

Marmara Garden nerede

Bayburtlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Marmara Garden iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 854 04 41 olarak belirlendi.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Evleri!

Toplam 522 konut ve ticari alanların yer aldığı proje 3 blok şeklinde yükselecek. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Evleri tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Esenyurt Marmara Garden satılık daire!

Bayburtlu İnşaat tarafından yükselen projede 522 konut ve ticari alanlar yer alıyor. Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Esenyurt Marmara Garden iletişim!

Toplam 522 konut ve ticari alanların yer aldığı proje 3 blok şeklinde inşa edilecek. Esenyurt Marmara Garden iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 854 04 41 olarak belirlendi.

Marmara Garden satılık daire!

3 blok şeklinde yükselecek olan projede ruhsat çalışmaları devam ediyor. Proje Bayburtlu İnşaat imzasıyla yükselecek. Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Esenyurt Marmara Garden Konutları!

Bayburtlu İnşaat imzasıyla yükselen projede toplam 522 konut ve ticari alanlar yer alıyor. Esenyurt Marmara Garden Konutları satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Marmara Garden Esenyurt iletişim!

3 blok şeklinde yükselecek olan projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Marmara Garden Esenyurt iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 854 04 41 olarak belirlendi.

Esenyurt Marmara Garden Evleri!

İstanbul 'un Esenyurt İlçe' sinde hayata geçirilecek olan projede 522 konut yer alıyor. Esenyurt Marmara Garden Evleri tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Marmara Garden Esenyurt satılık!

Bayburtlu İnşaat tarafından inşa edilen proje 18 katlı 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Marmara Garden Esenyurt satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Esenyurt Marmara Garden satılık!

Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Bayburtlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Projesi!

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilecek. Konut ve ticari alanlardan meydana gelen proje 3 blok halinde yükselecek.

New Garden Eryaman 3. Etap'ta 3+1'ler Ekim sonunda kadar 3.5 milyon TL'ye! 

New Garden Eryaman projesinde Ekim ayının sonuna kadar 3+1 dairelerde büyük fırsat sunuluyor. Peki New Garden Eryaman nerede? İşte detaylar...

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, 6.5 büyüklüğünde Marmara depreminin nerede olacağını açıkladı! Son dakika! 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan beklenen Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul için ezber bozan tahminlerini dile getiren Üşümezsoy, deprem tezinin çürüdüğüne dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Rams Garden nerede? Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi!

Rams Garden nerede sorusunun yanıtı ve Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

DAP YAPI Garden Hills nerede? Konum bilgisi!

DAP YAPI Garden Hills nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. DAP YAPI Garden Hills nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Trio Garden nerede?

Trio Garden nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Trio Garden nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İhlas Marmara 5 nerede?

Kiler GYO arsası üzerinde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilecek İhlas Marmara 5 projesi 636 adet konut ve 18 işyerinden oluşacak. Peki İhlas Marmara 5 nerede inşa edilecek? Cevap haberimizde yer alıyor.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü'nde 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor...

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Marmara Evleri 4 nerede?

639 daire ve 44 adet dükkandan meydana gelen Marmara Evleri 4 projesinde ön satışlar başladı. Proje Beylikdüzü Metrosu’nun Yakuplu istasyonuna da komşu konumda bulunuyor..

Siena Garden Ulukent nerede?

Toplam 105 adet daireden oluşan Ulukent Siena Garden projesi EKY ve Bayram Kılıçoğlu ortaklığında hayata geçiriliyor.   Peki Siena Garden Ulukent nerede?

Kiler Marmara Evleri nerede?

7 blok şeklinde yükselen Kiler Marmara Evleri 800 konut ve 25 ticari birimden meydana geliyor. Peki Kiler Marmara Evleri nerede?

Marmara Garden nerede Haberi

Marmara Garden nerede

Ortak alanları arasında fitness, yüzme havuzu, kapalı otopark ve sauna gibi sosyal donatı alanları bulunan proje 3 blok şeklinde yükselecek.


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Bayburtlu İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Toplam 522 konut ve ticari alanlardan meydana gelecek olan projede ruhsat çalışmaları devam ediyor. Projedeki bloklar 18 kat şeklinde yükselecek.




Marmara Garden iletişim bilgileri!

Telefon: 0212 854 04 41

Web: www.bayburtluinsaat.com.tr

Tülay...