02 / 05 / 2024

marmara kule daire fiyatları

marmara kule daire fiyatları

Kartal Marmara Kule projesi E-5 üzerinde metroya yakın otomobil, otobüs, minübüs gibi diğer toplu ulaşım araçlarına ve yaya ulaşımına çok uygun bir konumda yer alıyor.

Marmara Kule'nin www.marmarakule.com internet sitesi açıldı!

Kartal'da inşa edilecek olan Marmara Kule projesinin internet sitesi www.marmarakule.com açıldı.

Marmara Kule'den yüzde 30 indirim kampanyası! 

Gizer Işık İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Marmara Kule Business'ta avantajlı ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Projede açılışa özel yüzde 30'luk indirim avantajı sunuluyor. 

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

Liv Marmara fiyatları!

Liv Marmara fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Liv Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 

Azur Marmara Yakuplu daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Azur Marmara Yakuplu projesi Batı Beyler Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 442 daire ve 100 cadde mağazası yer alıyor. Peki Azur Marmara Yakuplu daire fiyatları ne kadar?

Azur Marmara Kavaklı daire fiyatları!

Azur Marmara Kavaklı daire fiyatları metrekare birimde 3 bin 750 TL'den başlıyor. Projedeki daireler 16 metrekarelik balkonlara sahip...

Yakuplu Mabeyn Marmara ödeme planı!

Canan İnşaat imzası taşıyan Mabeyn Marmara projesinde daire fiyatları metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor. İşte Yakuplu Mabeyn Marmara ödeme planı...

Liv Marmara Evleri ödeme seçenekleri!

İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu'da konumlandırılan Liv Marmara projesinde daire fiyatları 198 bin TL'den başlıyor. İşte Liv Marmara Evleri ödeme seçenekleri....

Beylikdüzü Liv Marmara daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu'da inşa edilen Liv Marmara projesinde dairelerin Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Beylikdüzü Liv Marmara daire fiyatları ne kadar?

Yakacık Marmara Loft daire fiyatları!

İstanbul Kartal-Yakacık bölgesinde yükselen hayata geçirilen Marmara Loft Kartal projesi 152 daireden meydana geliyor. Yakacık Marmara Loft daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi, Marmara Kule'nin tercihi!

Kartal’ın en avantajlı lokasyonunda konumlandırılan Marmara Kule’nin tercihi yüksek yapı inşaatlarının maksimum güvenlikle ve her türlü hava koşulunda aksamadan gerçekleştirilmesi sağlayan, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi oldu.

Liv Marmara Yakuplu daire fiyatları!

Liv Marmara Yakuplu daire fiyatları 226 bin TL'den başlayarak değişiyor. Liv Marmara projesinde teslimler 2018'in sonunda gerçekleştiriliyor...

Liv Marmara daire fiyatları güncel!

İstanbul Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da konumlandırılan Liv Marmara projesinde daireler Aralık 2018 yılında teslim edilecek. İşte Liv Marmara daire fiyatları güncel...

marmara kule daire fiyatları Haberi

marmara kule daire fiyatları

Marmara Kule E-5 üzerinde metroya yakın otomobil, otobüs, minübüs gibi diğer toplu ulaşım araçlarına ve yaya ulaşımına çok uygun bir konumda yer alıyor. Marmara Kule'de projesinde dairelerin %80 i Marmara ve Adalar manzarasını görecek şekilde özel bir tasarımla basık altıgen şeklinde tasarlandı. Dış cephesi kristal formu ile dikkat çeken özel bir mimari ile tasarlanmış olan Marmara Kule fonksiyonel çözümleme imkanı verirken bir yandan da E5- üzerinde ve siluette ikonik bir imaj yaratıyor. Ana kule kütlesi ticari fonksiyonlu bir baza üstüne oturan proje, kademeli olarak araziye yerleşerek ortada iç avlu oluşturuyor ve sosyal tesis bloğu ile sonlanıyor. Sosyal tesisin formu da kule formuyla diyalog kuracak şekilde tasarlanan proje gece, peyzaj içinde ışıldayan bir kristal görünümü verecek. Sade ve yapı kalitesiyle...