15 / 05 / 2024

Marmara Kule teslimleri ne zaman

Marmara Kule teslimleri ne zaman

Marmara Kule Kartal projesi Gizer İnşaat ve Yasin Işık İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Marmara Kule Kartal projesinde 298 araçlık otopark bulunuyor.

Marmara Kule'den yüzde 30 indirim kampanyası! 

Gizer Işık İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Marmara Kule Business'ta avantajlı ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Projede açılışa özel yüzde 30'luk indirim avantajı sunuluyor. 

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri!

İhlas Marmara Evleri 4 1.249 adet konut halinde İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirildi. İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri ne zaman?

Mabeyn Marmara fiyat!

Toplam 224 adet daireden meydana gelen Mabeyn Marmara fiyat listesi metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2019 Eylül'de yapılacak.

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Liv Yapı Liv Marmara teslimleri!

Liv Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Liv Marmara projesinde fiyatlar 198 bin TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra ofis ve cadde mağazalar da bulunuyor...

Teras Kule Dap Yapı satılık ev!

Teras Kule projesi İstanbul Kartal'da yer alıyor. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Teras Kule projesinde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor...

Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi, Marmara Kule'nin tercihi!

Kartal’ın en avantajlı lokasyonunda konumlandırılan Marmara Kule’nin tercihi yüksek yapı inşaatlarının maksimum güvenlikle ve her türlü hava koşulunda aksamadan gerçekleştirilmesi sağlayan, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi oldu.

Kavaklı Azur Marmara telefon!

İstanbul Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı bölgesinde yükselen Azur Marmara projesinde daire teslimleri 36 ay sonra yapılacak...

Kartal Marmara Kule Business'ın yüzde 45'i satıldı!

Gizer Işık İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Işık, 2016'da yaşanan ekonomik ve toplumsal olaylara rağmen Marmara Kule Business'ta yaptıkları özel kampanyalar ve anlaşmalı faiz oranları ile 2016 hedeflerini yakaladıklarını söyledi.

Marmara Kule Business ne zaman bitecek?

Marmara ve Prens Adaları manzarasına sahip olan Marmara Kule projesinde 36 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. Peki Marmara Kule Business ne zaman bitecek?

Marmara Kule Business ödeme!

Marmara Kule Business Projesi, Gizer Işık İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 195 adet 1+1 ve 51 adet 2+1 konut, ofis ve ticari alanlar yer alıyor..

Marmara Kule teslimleri ne zaman Haberi

Marmara Kule teslimleri ne zaman

Kartal'da 38 bin 270 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Marmara Kule'de satışlar henüz başlamadı. 


298 araçlık kapalı otoparkın yer aldığı Kartal Marmara Kule Gizer İnşaat ile Işık İnaat tarafından hayata geçiriliyor. 



2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Kartal Marmara Kule'de 246 adet daire ve 2 adet ticari birim mevcut.




Marmara Kule Kartal iletişim:


Tel: 0216 574 35 37

Web: www.gizpainsaat.com

Belemir ÖKSÜZ/...