04 / 05 / 2024

Marmara Loft konut fiyatları

Marmara Loft konut fiyatları

Marmara Loft projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Görgülü İnşaat tarafından inşa ediliyor. Marmara Loft konut fiyatları ne kadar?

Marmara bölgesinde en fazla satılık konut stokunun olduğu il belli oldu! 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor

Mart 2024 döneminde satılık konut stok adetleri toplamı, bir önceki aya kıyasla yüzde 3 oranında artarak 983 bin 520 adet oldu. Marmara bölgesinde ise o ilde toplam 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor...

Genyap Loft'ta yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla!

Genyap tarafından Kagıthane Hamidiye Mahallesi'nde yükselen Genyap Loft yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Genyap Loft'ta hangi konut tipleri bulunuyor? Genyap Loft  konut fiyatları ne kadar? İşte Genyap Loft ile ilgili detaylar...

Kuzey Marmara Otoyolu ile 4 ilde konut fiyatları arttı!

Kuzey Marmara Otoyolu, güzergahı üstündeki Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya‘da konut fiyatlarını artırıyor...

Doğu Marmara'da Temmuz'da 7 bin 972 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü Doğu Marmara Temmuz ayında gerçekleşen konut satışlarını açıkladı..

Marmara'da 19 yılda 600 bin konut yenilendi!

17 Ağustos Marmara depreminin üzerinden 19 yıl geçti. 19 yılda kentsel dönüşüm projelerine hız verildi. Marmara genelinde 600 bin konut kentsel dönüşümle yenilendi.

Doğu Marmara Bölgesi'nde Haziran ayında 7 bin 27 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğünce açıklanan verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesine bağlı illerde 2018 yılı Haziran ayında 7 bin 27 konut satışı gerçekleştirildi. 

Konut yatırımcısı Trakya ve Güney Marmara’ya yöneliyor!

Konut kredilerindeki faiz oranlarındaki yükseliş, gayrimenkul piyasasında da paranın seyrini değiştirdi. Yatırımcı Trakya ve Güney Marmara’ya yönelmeye başladı. 

Marmara Loft'ta topraktan kredi ile ev sahibi olma fırsatı!

2018 yılı içerisinde teslim edilecek Marmara Loft'ta topraktan kredi ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 378 bin TL'den başlıyor..

Marmara Loft: Kartal'da ev sahibi olmanın emsalsiz fırsatı!

Daire fiyatlarının 378 bin TL'den başladığı Marmara Loft projesi "Kartal'da ev sahibi olmanın emsalsiz fırsatı" sloganı ile satış sürecine devam ediyor.

Marmara Loft'ta 120 ay taksitle ev alma fırsatı başladı!

Banka kredisi çekmek isteyenlere kolaylıkların sunulduğu Marmara Loft'ta yüzde 10 peşin ve 120 ay vadeyle ev sahibi olunabiliyor..

Marmara Loft Rezidans fiyat listesi!

Marmara Loft Rezidans fiyat listesi 435 bin TL'den başlıyor. Proje Görgülü İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Maritza Loft Sarıyer konut fiyatları 2017!

 Maritza İnşaat imzası taşıyan Maritza Loft  projesi 2 etap şeklinde tasarlandı. Projede  konut fiyatları 570 bin TL'den başlıyor..

Kartal Marmara Loft Yakacık fiyatları!

Toplam 152 daireden meydana gelen Kartal Marmara Loft Yakacık projesi Ekim 2018 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Kartal Marmara Loft Yakacık fiyatları 435 bin TL'den başlıyor.

Marmara Loft konut fiyatları Haberi

Marmara Loft konut fiyatları

Ekim 2018 tarihinde konut teslimleri yapılacak olan Marmara Loft projesi İstanbul Kartal'a bağlı Yakacık'ta yükseliyor. Görgülü İnşaat imzası taşıyan Marmara Loft projesi toplam 152 adet daireden oluşuyor.  
 
Yakacık Marmara Loft Evleri'nde 2+1 ve 3+1 dairelere yer veriliyor. Marmara Loft Evleri'nde, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, cep sineması, sauna, fitness, yüzme havuzu, otopark gibi imkanlar da olacak. 
 
Yakacık Marmara Loft ödeme şekilleri!

*  Bankalı ödeme seçeneğine göre yüzde 10 peşinat ve  120 ay ödemede 0,90 faiz oranı ve liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim yapılıyor. 
* Firma bünyesinde ise yüzde  30 peşinat ile 60 ay faizsiz vade yapılıyor ve lansman öncesi yüzde 5 indirim fırsatıda sunuluyor.  
* Tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 iskonto uygulanıyor.


Marmara Loft konut fiyatları ne...