30 / 04 / 2024

Marmara Mühendislik ve yapı aş

Marmara Mühendislik ve yapı aş

Marmara Mühendislik ve Yapı Kerbela'da dev bir proje gerçekleştirecek...

Marmara Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fikret Demiriz tarafından açıldı.

Eleksan Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eleksan Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Ghassemi, Mohsen Shadman ve Morteza Zare Hojjatehabadı ortaklığında kuruldu. 

Destech Müşavirlik Mühendislik Ve Proje Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Destech Müşavirlik Mühendislik Ve Proje Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tes-İş İnşaat Mühendislik Ve Teknik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes-İş İnşaat Mühendislik Ve Teknik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik Ve Ndt Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik Ve Ndt Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Bulut tarafından kuruldu.

Morenler Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Morenler Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeliyle Büşra Aşkın İle Can Zor tarafından Küçükçekmece'de kuruldu.

Net Altyapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

xNet Altyapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetşah Uğurlu tarafından kuruldu.

Dka Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Dka Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Demirci tarafından kuruldu. 

Megeme İnşaat Yapı Mühendislik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megeme İnşaat Yapı Mühendislik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Karaca tarafından kuruldu. 

Reva Grup Elektrik Mühendislik Ve Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Reva Grup Elektrik Mühendislik Ve Proje Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yavuz tarafından kuruldu. 

Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Esen, Ahmet Baran Esen ve Mehmet Ali Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Nar Interıor Mimarlık Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Interıor Mimarlık Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Müge Çakır Değirmenci tarafından kuruldu. 

Powerfuture Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Powerfuture Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kavilcioğlu tarafından kuruldu. 

Marmara Mühendislik ve yapı aş Haberi

Marmara Mühendislik ve yapı aş

Marmara Mühendislik ve Yapı Irak'ın Kerbela şehrinde dev bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. 150 milyon doalrlık yatırımla inşa edilecek olan kompleksin ismi Durrat Kerbela olacak.


Bin 260 villa, 7 okul, 2 cami, sağlık ocağı, kültür merkezi ve spor salonu, AVM ve sosyal tesislerden oluşan proje 3 yılda...