05 / 05 / 2024

marmara ring otoyol

marmara ring otoyol

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bakanlığının bütçe konuşmasında İstanbul trafiğinin rahatlatılması gerektiğini belirterek , “ Akyazı ’ dan İstanbul, Kınalı’ ya kadar olan kesim...

Marmara Ringi’nin açılmasına 235 kilometre 

1915 Çanakkale Köprüsü hizmete açıldı. İstanbul’un transit trafiğini azaltacağı söylenen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün 14.5 milyar avroluk katma değer sağlaması bekleniyor. Kapsamlı bir otoyol projesinin bütünü olarak bilinen Marmara Ringi’nin de tamamlandığı söyleniyor. 

Kuzey Marmara Otoyolu gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu yeni yatırımlara yön oldu. Güzergâha son 1 ayda 10 milyarlık yatırım sağlandı. Otoyol, turizm, gayrimenkul ve sanayi gibi sektörlere büyük katkı sağladı. 

Kuzey Marmara Otoyolu emlak piyasasını hareketlendirdi!

İstanbul ile İzmit arasında inşası devam eden Kuzey Marmara Otoyolu, iki şehir arasındaki mesafeyi 1 saatten az bir süreye düşürecek. Otoyol çevresindeki arsalara talep arttı, 5 bin TL olan yerin değeri 60 bin TL'ye kadar çıktı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamı 2020'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ''Başlatmış olduğumuz otoyol seferberliği çerçevesinde, otoyol uzunluğunu 2 bin 842 kilometreye çıkardık. Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamını 2020 yılında hizmete açmış olacağız." dedi.

Kuzey Marmara 398 kilometrelik modern otoyol ağına kavuşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan "Proje tamamlandığında İstanbulumuz, dolayısıyla Kuzey Marmara bölgesi 398 kilometrelik modern bir otoyol ağına kavuşmuş olacak" diye konuştu. 

Mega otoyol projeleri ring oluşturacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Türkiye'deki 1915 Çanakkale, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi otoyol projelerinin ‘ring’ oluşturulacağını söyledi. 

Çanakkale 1915 köprüsü Marmara'ya değer katacak!

Mart ayında temeli atılan Çanakkale 1915 Köprüsü dünyanın en uzun köprülerinden biri olacak. Köprü devreye alındığında Marmara Bölgesi’nin ring halinde dolaşılmasını sağlayacak olan otoyol projesinin son ayağı da tamamlanacak.

Bağlantı otoyollarıyla Marmara Denizi etrafında bir ring oluşturulacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile bunların bağlantı otoyollarıyla Marmara Denizi etrafında bir ring oluşturacağız" dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu Hüseyinli Şile imar planı askıda!

AVRUPA ile Asya kıtasını üçüncü köprü ile birbirine bağlayan Kuzey Marmara Otoyolu’nun (Otoyol 7) kolları çıkmaya başladı.

Marmara Otoyol Ringi, Çanakkale 1915 Köprüsü'yle tamamlanacak!

Osmangazi’nin ardından sıra Çanakkale Boğazı’na yapılacak köprüye geldi. Marmara Otoyol Ringi’ni tamamlayacak Çanakkale 1915, 2023 metre orta açıklıkla dünyanın en uzun asma köprüsü olacak.

Gebze-İzmir Otoyolu Marmara Bölgesi'nin çehresini değiştirecek!

Ziraat Bankası Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ömer Baktır, Gebze-İzmir Otoyol Projesi’nin Marmara Bölgesi’nin çehresini değiştireceğini söyledi.

Kuzey Marmara Otoyol geçiş ücretleri makul seviyeye çekilmeli!

Özkan Yalım, Özkan Yalım, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Kuzey Marmara Otoyol geçiş ücretlerinin makul seviyeye çekilmesi gerektiğini kaydetti.

Kuzey Marmara Otoyol Projesi'nin toplam bedeli 8 milyar TL!

Kuzey Marmara Otoyol İhalesi'nin 169 km’lik Asya kısmını Limak-Cengiz Ortak Girişim Grubu, 88 kilometrelik Avrupa kısmını ise Kolin-Kalyon İnşaat OGG gerçekleştirecek.

marmara ring otoyol Haberi

marmara ring otoyol

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bakanlığının bütçe konuşmasında İstanbul trafiğinin rahatlatılması gerektiğini belirterek, “Akyazı’dan İstanbul, Kınalı’ya kadar olan kesim. Buradan Çanakkale’ye, Balıkesir’e uzanan aks. Yaptığımız, Marmara Bölgesi’ni otoyolla ring haline getiriyoruz. Herhangi bir yerden otoyola giren kişi, Marmara Denizi etrafında dolanma imkânına kavuşacak”...