08 / 05 / 2024

Marmara Royal Residence projesinde kont satışları tamamlandı

Marmara Royal Residence projesinde kont satışları tamamlandı

Pendik'te Özka Ortaklar İnşaat tarafından inşa edilen Marmara Royal projesinde tüm konutlar satıldı...

Babacan Port Royal Residence fiyat listesi!

Babacan Port Royal Residence fiyat listesi 277 bin TL'den başlıyor. Babacan Port Royal Residence projesi 2019'da teslim edilecek...

Babacan Port Royal Residence fiyatları!

Babacan Port Royal Residence fiyatları 277 bin TL'den başlıyor. Babacan Port Royal Residence projesinde 0,59 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

And Anadolu İnşaat & Gayrimenkul yeni başarılara imza atıyor!

Anadolu İnşaat & Gayrimenkul, marka olan Pendik Royal Residence ve Marmara Royal Residence projelerinin satış ve kiralamalarında tek yetkili kurumsal şirket olarak başarı ile imzasını atıyor..

Elit Yapı Beytepe'de butik residence projesine başlıyor!

Geçen yıl Ankara'ya Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, Beytepe'de butik residence projesine başlı

Elit Yapı'dan Beytepe'ye yeni proje: Elit Manzara!

Geçen yıl Ankara’ya Beytepe’deki Elit Royal Residence’ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Manzara projesi 119 adet daireden meydana gelecek..

Beytepe Elit Manzara projesinde geri sayım başladı!

Geçen yıl Ankara ’ya Beytepe ’deki Elit Royal Residence ’ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı.

Elit Royal Residence'ta bahar havası yaşanıyor!

Hava sıcaklıkları düşmeye devam ederken, yalıtımının önemi mantolama yapılan evlerde daha iyi anlaşılıyor. Ankara'nın yüksek konumda olması nedeniyle Beytepe'de hayata geçirilen Elit Royal Residence'da fark yaratan ısı yalıtımı bulunuyor.

Elit Royal Residence ısı yalıtımı farkını ortaya koyuyor!

Ankara'nın yüksek konumda olması nedeniyle en soğuk bölgelerinden Beytepe'de hayata geçirilen Elit Royal Residence da fark yaratan ısı yalıtımı sayesinde sakinlerine adeta bahar havası yaşatıyor...

Elit Yapı'dan Beytepe'ye yeni proje!

Son olarak Ankara Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek, Başkent'i butik residence konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı. Firmanın yeni projesi de Beytepe'de hayata geçirilecek...

Elit Yapı'nın yeni projesi için geri sayım başladı!

Son olarak Ankara'nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Elit Yapı Beytepe'de yeni projeye başlayacak!

Son olarak Ankara'nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Elit Yapı yeni proje için çalışmalara başladı!

Son olarak Ankara’nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe’de Elit Royal Residence projesini hayata geçiren Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, projenin Ankara’ya değer katacağını vurguladı.

Elit Yapı’nın yeni projesi için geri sayım başladı!

Elit Yapı’nın yeni projesi için geri sayım başladı. Beytepe’de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent’i “butik residence” konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Marmara Royal Residence projesinde kont satışları tamamlandı Haberi

Marmara Royal Residence projesinde kont satışları tamamlandı

Toplam 7 bin 500 metrekare alan üzerine  inşa edilen Marmara Royal'in toplam arsa alanı ise 28 bin metrekareye sahip. 220 konutun bulunduğu Marmara Royal Residence'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Konutların metrekareleri;

1+1 dairelerde 55 metrekare

2+1 dairelerde 115 metrekare

3+1 dairelerde 128 metrekare şeklinde yer alıyor.


Konut satışları sona eren projenin ortak alanlarında oyun alanları, rezidans hizmetleri, spor tesisleri, sosyal aktivite alanları, otopark bulunuyor.

0216 627 08 50

Gizem...