27 / 04 / 2024

Marmara Siegener tesisleri

Marmara Siegener tesisleri

Başta elektrik, inşaat, yapısal çelik, ulaştırma ve otomotiv olmak üzere birçok sektöre hizmet veren Marmara Siegener, yeni tesisini devreye almaya hazırlanıyor..

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Kenan Evren Kışlası Marmara Üniversitesi'ne dahil oldu!

Marmara Üniversitesi'nin Halkalı, Bahçelievler ve Nişantaşı Yerleşkeleri'nin TOKİ'ye devri karşılığında Maltepe'deki Kenan Evren Kışlası arazisi üniversiteye geçti. Yeni yerleşkenin bina ve tesisleri de TOKİ tarafından yapılacak.

Beylikdüzü Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Vatandaşların uygun ve kaliteli ortamlarda bir araya gelerek sosyalleşebilmeleri için mekanlar üreten Beylikdüzü Belediyesi, en son Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri’ni hizmete açtı.

Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, en son Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri’ni hizmete açtı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri’nin büyük bir özenle halkı karşılayacağını belirtti.

Marmara Siegener yeni tesisini devreye alacak!

Başta elektrik, inşaat, yapısal çelik, ulaştırma ve otomotiv olmak üzere birçok sektöre hizmet veren Marmara Siegener, yeni tesisini devreye almaya hazırlanıyor..

Kalamış Marina Eylül 2015'ten itibaren yenilenecek!

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın 30 yıl süreyle işletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirilmesi ihalesinin galibi, Koç Grubu bünyesinde bulunan TekArt Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri oldu.

Üsküdar Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği basın danışmanlarını ağırladı!

Marmara Belediyeler Birliği Basın Danışmanları Platformu'nun 2014-2015 dönemi için ilk kahvaltılı toplantısı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in ev sahipliğinde Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti. İşte o buluşmadan kareler..

Kalamış Yat Limanı, Tek-Art'a devredildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) kararına göre, Kalamış Yat Limanı işletme hakkı, 664 milyon dolar bedelle en yüksek teklifi verenTek-Art Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri A.Ş.’ye devredildi.

Fenerbahçe Kalamış ihalesine 644 milyon dolar teklif!

Koç Holding A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformunda bugün açıklama yaptı. Tek Art Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri A.Ş. tarafından verilen 664.000.000 ABD Doları tutarındaki teklif, en yüksek teklif olarak gerçekleşti...

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesi 664 milyon dolarla Setur'un!

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesi bugün saat 15.00'te başladı. İhaleyi 664 milyon dolarla 15 yıldır Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nı işleten Koç Grubu'na bağlı Tek-Art Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri A.Ş (Setur) kazandı...

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'na 664 milyon dolar teklif verildi!

Açık artırma sürecine geçilen Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde en yüksek teklif belli oldu. Tek-Art Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ, 664 milyon dolar ile en yüksek teklifi verdi...

Koç Holding Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesine teklif verdi!

Koç Holding A.Ş.'nin yüzde 75,92 paya sahip olduğu Tek-Art Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri A.Ş. Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesine teklif verdi...

Marmara Siegener, Çorlu'da yeni tesis kurmaya hazırlanıyor!

Bünyamin Halaç, 2014 yılında Çorlu'da bir tesis yatırımı planladıklarını belirterek, "Kuracağımız tesis yıllık 50 bin ton kapasiteli olacak. Bu bölgedeki tesisimizle Avrupa'ya açılma planlarımızı desteklemiş olacağız" dedi..

Marmara Siegener tesisleri Haberi

Marmara Siegener tesisleri

Başta elektrik, inşaat, yapısal çelik, ulaştırma ve otomotiv olmak üzere birçok sektöre hizmet veren Marmara Siegener, yeni tesisini devreye almaya hazırlanıyor. 2014 yılı içinde üçüncü bir tesis yatırımına başlama kararı aldıklarını söyleyen Marmara Siegener Galvaniz Pazarlama Satış Müdürü Bünyamin Halaç, yeni tesisin Marmara Bölgesi'nin Avrupa yakasında olacağı bilgisini verdi. Halaç, 2016 başı itibarıyla faaliyete geçmesi planlanan tesisin kapasitesinin yıllık 50 bin ton olacağını açıkladı. 


Yeni tesisin inşasını 2015 yılında bitirmeyi ve 2016 yılı başı itibarıyla devreye almayı planladıklarım bildiren Bünyamin Halaç, "Bölgedeki tesis sayımızı üçe çıkartarak stratejik ve lojistik anlamda avantaj elde etmeyi umuyoruz. Bu bölgedeki tesisimizle Avrupa'ya açılma planlarımızı da desteklenmiş olacağız. Avrupa'daki yatırımcıları teşvik ederek ürünlerini Türkiye'ye kaydırmalarını da sağlayacağız. 

Marmara Siegener Galvaniz'i yurt içi ve dışmda sektörün söz...