18 / 05 / 2024

marmara trafiği 2014

marmara trafiği 2014

Marmara Bölgesi otoyollar ile adeta ring yapılacak bir çember altına alınıyor. Projede İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Tekirdağ var. 7 kenti otobanla birleştirecek proje Marmara'da trafiği rahatlatacak.

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

Ahmet Ercan'dan Marmara Depremi için tarih uyarısı!

Son zamanlarda yaşanan depremler hakkında yorum yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Ege Depremi'nde büyük depremin beklenmediğini söylerken Marmara depremi için de tarih verdi. 

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Marmara Denizi içinde 4-5 deprem olabilir!

Jeofizik Mühendisi ve Sismoloji Doktoru Savaş Karabulut, Marmara depremine ilişkin, "Marmara Denizi içinde bir değil dört veya beş deprem olabilir" diye konuştu. Karabulut, depreme hazırlık sürecinin fırsata dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Martel Marmara Terminal İşletmeciliği Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Martel Marmara Terminal İşletmeciliği Turizm Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ileMustafa Hasan Eltez, Cem Türk ve Mehmet Metin Avcıoğlu ortaklığında kuruldu. 

Kanal İstanbul inşaatı trafiği etkileyecek mi?

İstanbul'da 3. köprü ve yeni havaalanı yapımında, binlerce hafriyat kamyonu yollara çıkmış, pek çok kazaya karışmıştı. Yol Güvenliği Uzmanı Dr. Suat Sarı, "10 bin hafriyat kamyonu İstanbul trafiğinde terör estirecek" dedi...

Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırma bedeli ödenmedi!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Kuzey Marmara Otoyolu’nun geçtiği tarlayı kamulaştırıp yol yaptığı, istimlaktan kaynaklı 1 milyon 842 bin 998 TL’lik bedeli de bankaya yatırmadığı öğrenildi.

İzmir'e Kuzey Marmara Otoyolu için tünel yapılması talebi TBMM'de!

İzmir'in Süleymaniye köyünde Kuzey Marmara Otoyolunun geçeceği bölgeye tünel yapılması talebi üzerine yapılan işlemlerTBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu iş kazasında ölen işçi toprağa verildi!

Kuzey Marmara Otoyolu inşaatında çöken viyadüğün altında kalarak hayatını kaybeden inşaat işçisi Bayram Kılıç (53), Samsun'da toprağa verildi.

Kuzey Marmara Otoyolu iş kazasında bilirkişi inceleme yaptı!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli-Gebze kesiminde viyadük çalışmaları sırasında düşen beton blokun altında kalan 3 işçinin hayatını kaybettiği iş kazasının meydana geldiği alanda, bilirkişi heyeti inceleme yaptı...

CHP, Kuzey Marmara Otoyolu iş kazasıyla ilgili 2 milletvekili görevlendirdi!

CHP, Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki iş kazasıyla ilgili yerinde inceleme yapmak üzere iki milletvekilini görevlendirdi...

Kuzey Marmara Otoyolu iş kazasında yaralanan işçi yoğun bakımda!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmaları sırasında düşen beton blokun altından yaralı olarak kurtarılan işçi, yoğun bakım ünitesine alındı...

marmara trafiği 2014 Haberi

marmara trafiği 2014

TÜRKİYE'de ulaşımın en fazla yükünü çeken bölge Marmara, ili ise İstanbul. 

Ulaştırma Bakanlığı zaten trafik yükü kendine yeten İstanbul'un diğer şehirlerle transit geçişini yapacak Marmara Bölgesi'ne adeta bir çember otoyolu oluşturuyor. 

Otoyol çemberi ile ring alanı olacak bölge İstanbul'un İçanadolu, Ege ve diğer bölgelerden gelen araçların baskısı altından kurtulacak. 


Yeni güzergah açılacak!


Otoyol ile İstanbul'un diğer şehirlere bağlantısı şehir merkezine uğramadan geçilecek. Böylece İstanbul'un diğer bölgelerden gelen araçlarına yeni bir güzergah açılacak. İstanbul'un içine girilmeden geçildiği bir taransit şehir olacak. 


Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri üzerindeki baskı böylecek Çanakkale Boğazı üzerinde kurulan köprü ve İzmit Asma Köprüsü'nde olacak. Köprüde dairenin deniz kısmındaki alanları bağlaması ile otobanların kesik kısımları tamamlanmış olacak. 


Sakarya'dan Tekirdağ'a kesintisiz otoyol!


İstanbul'a en çok araç yoğunluğunun aktığı aks Kocaeli ve Sakarya yolu...