18 / 07 / 2024

Marmarabirlik yeni depolama tesis

Marmarabirlik yeni depolama tesis

BURSA'NIN Mudanya ilçesine zeytin depolama tesisi kuruluyor. Marmarabirlik, Mudanya 150 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifı'nin Yörükali Mahallesi'ne 8 milyon 200 bin lira harcamayla zeytin depolama tesisi kuruyor...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle BİM`de satışta! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında yer alan BİM, iPhone 13 Pro Max'in yeni depolama seçeneği ve indirimli fiyatı ile satışa sundu. İşte ayrıntılar...

Kredi desteği 3 liradan 10 liraya çıkarıldı! Marmarabirlik’ten rekor tahsis!

Marmarabirlik yeni sezon için ortaklarına 538 milyon lira kredi tahsis edecek. Ayrıca kredi desteğinin 3 liradan 10 liraya çıkarıldığı öğrenildi. İşte detaylar…

Tuz Gölü Depolama Tesisi'ne 2 milyar dolarlık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuz Gölü Yeraltı Depolama Tesisi'nin açılışında tesise 2 milyar dolarlık yeni yatırım yapıldığını, yatırımın devreye girdiğinde ise günlük gaz miktarı 80 milyon metreküpe çıkacağını söyledi.

Ordu'ya iki yeni gölet inşa edilecek!

Ordu’da su depolama kapasitesinin arttırılması, büyük sulama projeleri dışında kalan kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi ve yöreye içme suyu sağlanması amacıyla planlama ve projeleri bitirilip ihale aşamasına getirilen 5 göletin yanı sıra 2 adet yeni göletin planlamasına başlandı.

Konya'ya katı atık depolama tesisi inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kaşınhanı bölgesinde yapım çalışmaları devam eden yeni katı atık depolama tesislerini yerinde inceledi.

Karacabey Belediyesi, Fabrika Depolama İmar Alanı için kolları sıvadı!

Karacabey Belediyesi, 'Fabrika ve Sanayi Depolama İmar Alanı' olarak belirlenmesine karşın, yıllardır tarla görünümünden kurtulamayan yeni hastane ile Bandırma asfaltı arasında kalan bölgenin ekonomiye değer katması için kolları sıvadı.

1936 yılında kömür depoları Ortaköy'e taşınacak!

1936 yılında Kuruçeşme'deki kömür depoları Ortaköy'e doğru müsait bir alana taşınacakmış. Ortaköy'e taşınacak kömür depoları için 600 metrelik de bir rıhtım yapılacakmış. Yeni depolama alanı 1 milyon liraya mal olacakmış.

Gebze ve Körfez'de yeni hafriyat sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı.

İnegöl'e yeni Katı Atık Transfer Merkezi yapıldı!

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş: "Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Yeniyörük Mahallesi’nde faaliyet gösteren katı atık depolama tesisine gidecek çöpler, artık yeni yapılmakta olan Katı Atık Transfer Merkezi’nde toplanacak."

Marmarabirlik'ten Mudanya'ya depolama tesisi!

BURSA'NIN Mudanya ilçesine zeytin depolama tesisi kuruluyor. Marmarabirlik, Mudanya 150 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifı'nin Yörükali Mahallesi'ne 8 milyon 200 bin lira harcamayla zeytin depolama tesisi kuruyor...

Marmarabirlik Mudanya'ya zeytin depolama tesisi yapacak!

Marmarabirlik, Mudanya Kooperatifi'ne depo kuruyor Marmarabirlik Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra, yenilenebilir enerji yatırımları ve çevre dostu projeleriyle beraber kooperatiflere olan yatırımlarına da hızla devam ediyor.

Marmarabirlik'ten yenilenebilir enerjide 2 yeni proje!

TÜBİTAK destekli " Zeytin Atıklarından Elektrik Enerjisi Üretimi " projesini yıl sonu itibarıyla hayata geçirecek olan Marmarabirlik, sisteme yenilenebilir enerjide 2 yeni proje daha ekleyecek

İZAYDAŞ atık ara depolama tesisinin inşaatını tamamladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A.Ş (İZAYDAŞ) yeni bir yatırıma imza atıyor. İZAYDAŞ, atık ara depolama tesisinin inşaatını tamamladı.

Marmarabirlik yeni depolama tesis Haberi

Marmarabirlik yeni depolama tesis

BURSA'NIN Mudanya ilçesine zeytin depolama tesisi kuruluyor. Mudanya 150 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifı'nin Yörükali Mahallesi'ne 8 milyon 200 bin lira harcamayla zeytin depolama tesisi kurma projesine Marmarabirlik yönetiminden tam destek geldi. İznik, Gemlik ve Orhangazi'nin ardından Mudanya'ya da depolama tesisi kuruluyor. Tesis Marmarabirlik'in Mudanya'ya 40 yıl sonra yaptığı ilk büyük yatırım özelliğini taşıyor. 


1.5 yılda tamamlanacak Proje 30 Ekim 2014 tarihinde ihaleye çıkarılarak, 18 Kasım 2014 tarihinde sözleşmesi imzalandı. 12 firmanın katıldığı ihaleyi BURDE İnşaat 8 milyon 200 bin TL bedelle aldı. Yörükali köyüne yapılacak modem zeytin depolama tesisi 7 bin ton kapasiteli olup, 1.5 yılda tamamlanması bekleniyor. Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, kendi dönemlerinde kooperatiflerin mevcut yapılarının iyileştirilmesi için çalıştıklarını...