12 / 05 / 2024

marmarabirlik

marmarabirlik

Marmarabirlik, açıklamasında, 'Taşınmazlar 24 Aralık Salı günü saat 14.00'te Marmarabirlik genel merkezinde açık artırma usulü ile satışa çıkartılacak. İhaleye katılmak isteyenler Marmarabirlik internet sitesinden doğru bilgiye ulaşabilir...

1 milyar liralık kooperatif borçları yapılandırılacak!

Borç batağındaki tarım satış kooperatifleri ve birlikler, devlete olan borçlarının silinmesini istiyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ise borç faizlerinin silinmesi veya vadelendirilmesi üzerinde çalışıyor.

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını tek tek duyurdu: Ödemelerin yüzde 50'si peşin yapılacak: Zeytin üreticileri dikkat!

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını tek tek duyurdu. Peki 180 dane, 190 dane, 200 dane, 380 dane ve yağlık zeytinin kilogram fiyatı ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Kredi desteği 3 liradan 10 liraya çıkarıldı! Marmarabirlik’ten rekor tahsis!

Marmarabirlik yeni sezon için ortaklarına 538 milyon lira kredi tahsis edecek. Ayrıca kredi desteğinin 3 liradan 10 liraya çıkarıldığı öğrenildi. İşte detaylar…

Marmarabirlik çiftçinin dört gözle beklediğini açıkladı

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifler Birliği (Marmarabirlik), 2022, 2023 iş yılı kampanyasında, ürün alımında tavan fiyat 46 Türk Lirası, taban fiyat 18 Türk Lirası, yağlık zeytin fiyatı da 16 Türk Lirası olarak belirlendi.

Çiftçiye akaryakıt desteği müjdesi! Resmen açıklandı! 

Maliyet artışları nedeniyle üretimde güçlüklerle karşılaşan çiftçiler için yeni bir müjde verildi. Marmarabirlik tarafından üretici ortakları için 173 milyon TL'lik akaryakıt desteği yapılacağı duyuruldu...

Bursa Gemlik'te 2 okulun temeli atıldı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yıkılan eski Marmarabirlik depolarının bulunduğu alana 2 yeni okulun temeli atıldı. Okulların inşaatının 400 gün sürmesi planlanıyor.

Marmarabirlik'ten Gemlik'e modern tesis yatırımı!

Gemlik'te Marmarabirlik 15 dönümlük alana zeytin işleme tesisi kuracak. Tesisin kalite ve standartları korurken hem üretimin, hemde tüketimin artması hedefleniyor.

Gemlik Belediye Meclisi'nden Marmarabirlik'e tesis izni!

Gemlik Belediye Meclisi Haziran Ay’ı ikinci toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı.

Orhangazi kent meydanı onaylandı!

Büyükşehir onayı Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılan ve yerine kent meydanı yapılması planlanan Marmarabirlik arsası ile ilgili plan değişikliği Büyükşehir Belediyesi'nde oyçokluğu ile kabul edildi.

Bursa kent meydanı ve zeytin entegre tesislerinin tadilatı onayladı!

Yeni binadaki meclis toplantısında Orhangazi’de Marmarabirlik arsası üzerine yapılacak olan kent meydanı ve zeytin entegre tesisleri ile ilgili plan tadilatı oy çokluğu ile kabul edildi.

Orhangazi Kalesi'ne teleferik geliyor!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, seyir terasıyla (kale) ilgili projenin tamamlandığını açıkladı. Çağlayan, "Eğer, vatandaşın ilgisi yoğun olursa kale ile Marmarabirlik meydanı arasına teleferik de yapabiliriz” dedi.

Orhangazi Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor!

16 bin metrekarelik arsanın kamulaştırma işlemi ile ilgili en önemli adım atıldı. Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, 16 bin metrekarelik arsanın 9 milyon 26 bin liraya kamulaştırılacağını söyledi.

Orhangazi'ye Kent Meydanı inşa edilecek!

Orhangazi’de Kent Meydanı olarak planlanan Marmarabirlik’e ait gemlik Caddesi üzerindeki 16 bin metrekarelik arsanın kamulaştırma işlemi ile ilgili en önemli adım atıldı...

Marmarabirlik'ten Mudanya'ya depolama tesisi!

BURSA'NIN Mudanya ilçesine zeytin depolama tesisi kuruluyor. Marmarabirlik, Mudanya 150 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifı'nin Yörükali Mahallesi'ne 8 milyon 200 bin lira harcamayla zeytin depolama tesisi kuruyor...

marmarabirlik Haberi

marmarabirlik

Marmarabirlik'in Orhangazi'deki iki taşınmazının açık artırma usulü ile satışına ilişkin kamuoyuna yansıyan bilgi ve rakamların yanıltıcı ve asılsız olduğu belirtildi. 


Marmarabirlik'ten, kamuoyunu doğru bilgilendirilmesi amacıyla verilen bilgiye göre, Orhangazi sınırları içerisinde Gemlik Caddesi üzerideki 16 bin metrekare arsa ile yine Yalova Caddesi üzerinde bulunan eski düğün salonu ve hizmet binası ve lojmanların yanı sıra deponun bulunduğu arsanın ihale yoluyla satışına ilişkin ilanlarının yerel ve ulusal basınla birlikte Marmarabirlik internet sitesinde yayınlandığı ve kamuoyuna duyurulduğu belirtildi. 


24 Aralık'ta satışa çıkacak 


Marmarabirlik, açıklamasında, 'Taşınmazlar 24 Aralık Salı günü saat 14.00'te Marmarabirlik genel merkezinde açık artırma usulü ile satışa çıkartılacaktır. İhalemize katılmak isteyenler Birliğimizden veya Birliğimiz internet sitesinden doğru bilgiye ulaşabileceklerdir" çağrısı da yapıldı.. 



DOĞRU BİLGİLER İHALE İLANLARIMIZDA MEVCUT 


Marmarabirlik'ten yapılan kısa açıklamada, "Söz konusu taşınmazların (arsaların)...