04 / 05 / 2024

marmaray bahcesehır

marmaray bahcesehır

Halkalı'da bitmesi planlanan Marmaray Projesi Bahçeşehir'e kadar uzatılacak

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? İBB resmen açıkladı! Metro, otobüs ve marmaray bedava olacak mı?

Milyonlarca vatandaş bayramda otobüslerin, metro ve Marmaray’ın ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. İBB'den konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi...

Gebze-Halkalı-Marmaray seferleri haftaya başlıyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Pendik'te devam etti. Yıldırım, Gebze-Halkalı-Marmaray seferlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı Mart'ta açılışa hazır hale gelecek!

 Ulaştırma Bakanı Turhan, Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nın devam eden test sürüşlerine katıldı. Turhan, "Geldiğimiz noktada Gebze-Halkalı arası tüm güzergahta inşa faaliyetleri ile sinyalizasyon montaj işleri tamamlandı. Martın ilk haftasında açılışa hazır hale getireceğiz" dedi...

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nın sinyalizasyon testleri başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda sinyalizasyon sistemi testlerinin ardından deneme sürüşleri yapılacağını, hattın güvenlik sertifikası alındıktan sonra hizmete açılacağını ifade etti...

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı açılıyor!

İstanbulluların uzun zamandır merakla beklediği ulaşım projesi olan Gebze-Halkalı Marmaray Hattı, 10 Mart'ta açılacak.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden olan Gebze – Halkalı Marmaray Hattı’nın tamamlanabilmesi amacıyla yapılacak olan test sürüşleri boyunca, İETT tarafından tarifelerde düzenleme yapılarak ücretsiz ring seferleri yapılacak...

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı yeni yılda açılacak!

Toplam 76 kilometre uzunluğa sahip Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yolculuk süresini 115 dakikaya düşürecek projede çalışmalar havadan görüntülendi.

Gebze-Haydarpaşa banliyö hattında son durum görüntülendi!

Gebze-Haydarpaşa arasında yapım çalışmaları devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattı havadan görüntülendi.

Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor!

Marmaray çalışmaları nedeniyle 2004'ten beri şantiye halinde kalan Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor...

Başbakan Yıldırım: Ülkemizle gurur duyalım!

Başbakan Yıldırım, "20 yılda 3 kilometrelik Bolu Tüneli'nin altında kalan bir Türkiye'den bugün Ovit, Zigana Tüneli'ni, Marmaray'ı, Avrasya'yı yapan, dünyanın en büyük havalimanını yapan bir ülke haline geldik. Ülkemizle gurur duyalım." dedi.

Üsküdar Meydanı yeni yüzüyle görücüye çıkacak!

İstanbul'da iki yakayı birleştiren Marmaray’ın inşasıyla yıllardır meydan olma özelliğini kaybeden Üsküdar Meydanı, yeniden tasarlanıyor.

Marmaray ve 3. Havalimanı'nda çıkan tarihi eserler meclis gündeminde!

Marmaray ve 3. Havalimanı projelerinde ortaya çıkan tarihi eserlere ilişkin soru önergesi hazırlandı. Soruların Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanırlandırılması talep edildi..

marmaray bahcesehır Haberi

marmaray bahcesehır

İstanbul'un iki yakasını deniz altından birleştirecek olan Marmaray Projesi tüm hızıyla sürerken İstanbulluların ulaşımını kolaylaştırmak için güzergahta değişiklik yapıldı. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Halkalı'da bitmesi planlanan Marmaray projesinin Bahçeşehir'e kadar uzatılacağı müjdesini verdi.

Başkan müjdeledi
Başakşehir'de oturan gazetecilerle tanışma toplantısı yapan Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Marmaray projesiyle ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Uysal, Başakşehir'in en büyük probleminin, tüm İstanbul gibi ulaşım olduğuna dikkat çekti. Asrın projesi olarak gösterilen Marmaray Projesi'nin Avrupa yakasında Halkalı'da sona erdiğini belirten Başkan Mevlüt Uysal, yeni güzargahla ilgili olarak şunları söyledi:

"Projenin Bahçeşehir'e kadar uzatılması için yetkililerle görüştük ve olumlu sonuç aldık. Marmaray Bahçeşehir'e kadar uzayacak. Ayrıca, Yenikapı-Bahçeşehir Metrobüs projesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ölçümlere başladı. Başakşehir Metrosu'nun yüzde 90'ı bitti. 2011 yılı başında açılacak. 3. köprüye...