08 / 05 / 2024

Marmaray Küçükçekmece hattı ne zaman açılacak

Marmaray Küçükçekmece hattı ne zaman açılacak

Marmaray banliyö hattı ne zaman bitecek? Marmaray CR3 banliyö hatlarının iyileştirilmesi projesi ne zaman bitirilecek? Marmaray, Küçükçekmece'le ne zaman geliyor? Marmaray, Halkalı'ya ne zaman gelecek? İşte cevaplar...

Büyükçekmece açıklarında fayın geçtiği bölgelerde kameralı takip!

Büyükçekmece Belediyesi ve DOHAD iş birliğiyle Kumburgaz, Celaliye ve Sinanoba mahallerinde kurulan "Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları" aracılığıyla fay hattının geçtiği Marmara Denizi'ndeki değişimler kayıt altına alınıyor

Küçükçekmece'ye 2 yeni metro hattı gelecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "İnşallah 2 yeni metro hattımız da önümüzdeki dönemde ilçemize gelmiş olacak. Zaten banliyöyü tamamladık. Hatta burayı Yüksek Hızlı Tren'le Ankara'ya, Konya'ya bağladık. Artık Küçükçekmece'den Ankara'ya gitmek mümkün" dedi...

Küçükçekmece’ye 5 metro hattı gelecek!

Binali Yıldırım, Küçükçekmece’ye ilişkin projelerini sıraladı: Kanal İstanbul’la küresel güç olacağız. Yeşille maviyi buluşturacağız. İlçeye 5 adet metro hattı daha kazandıracağız diye açıklama yaptı.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Haliç Köprüsü'nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi...

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın inşaatı başlıyor!

Küçükçekmece Belediyesi 2016 faaliyet raporu onaylandı. Gerçekleşen toplantıda Küçükçekmece deki projeler hakkında bilgiler veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, havaray inşaatının Nisan ayı sonunda başlayacağını söyledi.

İşte Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın güzergahı!

Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir arasında hizmete girecek havaray hattı yolculuk süresini 27 dakikaya indirecek. İşte Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın güzergahı...

Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı 2019'da tamam!

Yolculuk süresini 27 dakikaya indirecek olan Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı 2019'da hizmete alınacak.

Küçükçekmece-Çatalca Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece ile Çatalca arasındaki 30 kilometrelik raylı sistem hattını bugün ihaleye çıkarıyor. Metro hattı Arnavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt–Avcılar-Küçükçekmece-Başakşehir'den geçecek.

Küçükçekmece-Çatalca Metro Hattı'nın ihalesi 10 Ocak'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece ile Çatalca arasında 30 kilometrelik raylı sistem hattını 10 Ocak'ta ihaleye çıkarıyor. Küçükçekmece Çatalca metrosu Arnavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt–Avcılar-Küçükçekmece-Başakşehir'den geçecek.

Marmaray Küçükçekmece hattı ne zaman açılacak Haberi

Marmaray Küçükçekmece hattı ne zaman açılacak
Marmaray Gebze - Halkalı Banliyö Hattı projesi İspanyol firma ODVC Ortak Girişimi nedeniyle durdu mu? Marmaray projesinin banliyö hatları ne zaman tamamlanacak? Marmaray banliyö hattı, Küçükçekmece'ye ne zaman gelecek? Marmaray Halkalı'ya ne zaman gelecek? 


Marmaray İstanbul Bölge Müdürlüğü tarafından Haziran 2015'te tamamlanacağı açıklanan Marmaray banliyö hattı projesi ne zaman sona erecek? 


Marmaray banliyö hattının İspanyol firmadan kaynaklanan nedenler ve hat inşaatında çıkan tarihi eserler nedeniyle 1 yıl gecikme ile Haziran 2016'ta tamamlanması bekleniyor. Marmaray banliyö hattının Küçükçekmece'ye ulaşması da Haziran 2016'yı bulabilir...


Marmaray banliyö hattında son durum ve tamamlanacağı tarih hakkında detaylı bilgi için tıklayın!


Emre Kulcanay /...